Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Haziran '07

 
Kategori
Haber
 

Şehit cenazeleri üzerinden oy hesabı...

Şehit cenazeleri üzerinden oy hesabı...
 

İkiz kuleler terör saldırıları sonucu yıkıldığında ABD basınının kendi içlerinde görüntüleri otokontrol ile sansürlediğini biliyormuydunuz...

Bizde her şeyin sömürüsünü sonuna kadar yapmakta üstümüze yok. Varsa yoksa reyting. Aslında benim bu konuyu yazmamam gerekir, ancak bu durumu daha başka nasıl eleştirebilirim, bilmiyorum.

Terörün amacı yaptığı her türlü eylemle adından söz ettirmektir. Medya bu sözcülüğü sonuna kadar yapıyor. Aynı görüntüleri haber bültenlerinde sürekli döndürüyorlar. Gazeteler çarşaf çarşaf işliyor. Kayıp ilanı için bile para vermek zorunda olduğumuz gazeteler farkında olmadan yaptıkları yayınlar ile örgüt reklamı yapıyorlar. Uzatmak istemiyorum. Şu an klavyenin tuşlarına istemeye, istemeye gidiyor parmaklarım. Ya şu son günlerde belli bir gurubun malum işaretleri ile attıkları sloganlar. Cenazeler miting alanımı oldu ki bizim haberimiz yok... Protestolar başbakana, meclis başkanından tutun, bakanlara kadar uzanan, hiç hoşa gitmeyen bir tablo bu. Ya iktidarın bu protestolara yaklaşımı... İçişleri bakanlığının açtığı soruşturmalar. Görünen o ki terör eylemlerini düzenleyenler yarattığı etkiyi görüp kendi hesaplarına artı olarak kaydediyorlardır bu tabloyu.

Nasıl bakarsanız bakın, nasıl düşünürseniz düşünün aklı başında hiç bir yurttaş bu görüntüden mutlu değildir.

İktidarı protesto edeceksen ülkede bir sürü meydan var, çıkar tepkini ortaya koyarsın o kadar. Cenazeler miting alanı değil, saygı sunulmalı.


 
Toplam blog
: 1114
: 827
Kayıt tarihi
: 28.09.06
 
 

Ankara'da yaşar, dünyalı,aynadaki görüntüsüne muhalif, vicdan hesapları yapmaktan yorgun, yaşanıl..