Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Ocak çocuğuyum ben Adana'da pamuk tarlalarının arasında karıncalarla oynamış:) Bir küçük kız çocuğuyuyum ben. Bütün koltuklarda tek başına oturan ayaklarını sallayıp haylazlık düşünen:) O kötü sesi ile avazı çıktığı kadar şarkı söyleyen biri baktığında utanıp susan sonra tekrar devam eden:) Ben küçük bir kız ç..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Siyah beyaz resimlerle anılara yolculuk

Sussam mı yoksa konuşsam mı anlamadım. Bendeki yazının içime işleyen izleri nasıl anlatsam bilmiyorum. Yorumu içinde saklı anlarda hiç konuşamam hep sus olurum. Hani siyah hep duygusuz bir renktir deriz ya sanırsam fotograflara deyince duyguları dillendiren bir renk oluyor. Duruluğuna sağlık, Siyah ve beyaz fotografların hep olması dileği ile:) Hoşçakal:)

07 Mart 2008 10:44
Hüzün var bugün yüreğimde

Hani onlarda olmasa kagıt helva yada kırmızı bisiklet, peluş bebek annemizin yaptığı kurabiyeler... bunlardan başka kim şahit olurki çocukluğumuza kim yeniden hatırlatır ki terli içtiğimiz suları.. seninle birlikte benimde içime çöktü birden hüzün yani o kadar etkilendim yazından... Yüreğinin duruluğuna sağlık.. Ha birde hani derler ya insan büyüsede yüreğinde yaşatır çocukluğunu sende öyle yap yüreğinde yaşat çocukluğunu=) Hoşçakal=)

06 Mart 2008 12:46
Benim hala umudum var

Biraz durdum sonra Allah'ım dedim ne oluyor içimde tuhaf bir ürperti oldu sonra gözlerim yanmaya başladı sonra yüzümde anlamlı bir gülümseme=) Öyle garip oldum okurken tane tane işleyerek yazmışsın ya benimde içime tane tane işleyerek işlendi=) Yüreğine sağlık=)

06 Mart 2008 11:46
 
Toplam blog
: 12
: 792
Kayıt tarihi
: 26.02.08