Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Nisan '08

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Sevmek ya da sevilmek hangisini tercih ederdiniz?

Sevmek ya da sevilmek hangisini tercih ederdiniz?
 

İnsanoğlu sevgi, kimi zaman sevdiğine değer vermekten çok sevildiğini anlamaktır derim ben çünkü her zaman iyi zaman geçirmezsiniz sevseniz bile anlaşamadığınız konular olabilir.

Bir bakmışsınız ki o konular uzadıkça uzamış ve sevgi denen bağınız inceldiği yerden kopmuştur tabiî ki bu küçük kısa tartışmalar değil o zaman affetmeyi anlayışı deneyin her şey kısa zamanda yoluna girecektir inanın bana. İnsan oğlu sevmek ve sevilmek için yaratılmıştır.

Her sevgide her duyguda ayrı bir tat, heyecan, umut, özlem, sevinç var anlatılmaz sadece yaşanır. Ne sevdalar yaşamadık ki… Sevildik, sevildiğimizi sandık ve sevdik. Her yaşanan ilişkide yeni bir duygu, arzu, esaret… Yaşanmış ve yaşadıklarımı düşününce her birinin farklı tadı var. Bakan gözler insanın içini yakan ferli gözler. Ama bazen o ferlerin kenarı hüzünlü olur bazen de sulanır… Elini tutuşu, bakışı, sarılışı, koklaması, uykudan uyandırması, kahvaltı hazırlaması, sevdiğin yiyecekleri sunması, bir bardak çayı dahi birlikte yudumlamak… Bazıları gerçek bazıları da sahte… Hayatta en güzel şeylerden biriside karşılıksız sevilmek olsa gerek.

Yanımda ol yeter, senin varlığın benim için en büyük hediye… Senden başka şey istemiyorum, seninle nereye olsa giderim… (Parasızlık kapıdan girince aşk sevgi bacadan çıkarmış dediğinizi duyar gibiyim, ama sevgiyi yaşatan gelecek yarınlar için birlikte atılan adımlarda saklı. Tıpkı kuşun kanatları gibi? Ancak kuşkanadı gibi olan eşler her yere gidebilirler, yoksa…

İnsanoğlunun yaşayabileceği o tarifsiz mutluluklardan bir kaçı… Hepsinde farklı duygular arzular dolsa da bilinen tek şey sevmek ve sevilmek, bunu hissetmek… Nice sevgi dolu kalplerle sevilmek ve sevmek üzere…

 
Toplam blog
: 34
: 1476
Kayıt tarihi
: 02.08.06
 
 

Psikoloji öğrencisiyim ilgi alanlarım insanlarla iletişim, bilim kurgu ve en önemlisi yazmayı sev..