Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ağustos '08

 
Kategori
Sivil Toplum Kuruluşları
 

SGK İl müdürüne ziyaret

SGK İl müdürüne ziyaret
 

Memur- Sen’e bağlı Büro Memur- Sen Yönetim Kurulu Üyeleri Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü saffet Çalışkan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Büro Memur- Sen Genel Başkan Yardımcısı İdris Maden’in de bulunduğu heyet, Sosyal Kurumu İl Müdürü Saffet Çalışkan’dan Sosyal Güvenlik Kurumu hakkında bilgi alırken Büro Memur- Sen Genel Başkan Yardımcısı ve eğitim ve sosyal işler sekreteri İdris Maden, Saffet Çalışkan’ın adı gibi çalışkan olduğunu söyleyerek yeni görevini de layıkıyla yerine getireceğine inandıklarını belirtti.

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Saffet Çalışkan müdürlüklerin birleşmesiyle 40 yıldır beklenen uygulamanın gerçekleştirildiğini ve bu uygulama ile sosyal güvenlik kurumunun daha sağlıklı hizmet vereceğini söyledi.

Büro memur- Sen Samsun Şube Başkanı Fevzi Gül de yaptığı açıklamada kurumları ziyaret ederek çalışanların problemleriyle yakından ilgilenmeye çalıştıklarını ve Samsun’da en fazla ziyareti Büro Memur- Sen’in gerçekleştirdiğini, bunun ise üyeler arasındaki birlik ve dayanışmayı arttırıcı bir faydasının olduğunu kaydetti.

Sosyal Güvenlik Kurumu ziyaretine Büro Memur- Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Eğitim ve Sosyal işler Sekreteri İdris Maden ve Büro Memur- Sen Samsun Şube Başkanı Fevzi Gül’ün yanı sıra, Mali sekreter Adnan Aygül, Basın Yayın Sekreteri Veysel Yılmaz, Teşkilatlanma sekreteri Kazım Alakuş, Sosyal Güvenlik Kurumu’na devredilen Sosyal Sigortlar Kurumu İl Müdürlüğü İş yeri Temsilcisi Ahmet Kılıç da katıldı..

 
Toplam blog
: 52
: 610
Kayıt tarihi
: 03.08.08
 
 

Fevzi GÜL Kimdir? 1973 Samsun- Bafra doğumlu olup, ilk ve lise öğrenimini Samsun'da tamamladı ve  A..