Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Adem Güngör/FETHİYE KÜLTÜR ETKİNLİKLERİ

http://blog.milliyet.com.tr/ademgungor

03 Nisan '10

 
Kategori
Sinema
 

Sinema

Sinema
 

Tuba Büyüküstün. Sarallar'dan yeni bir film daha.


Konu: Yapımcı ve Öykü yazarı Av. Önder Saraloğlu'ndan yeni bir film 'yüreğine sor' Filmin yönetmenliğini, bölge isimlerinden yönetmen Yusuf Kurçenli'nin yaptığı ve hikayesi bölgemizin başka bir ismi olan Av. Önder Saraloğlu tarafından yazılıp senaryosu beş yılda tamamlanan "Yüreğine Sor" filmi Yusuf Kurçenli’nin ‘ilk filmim’ diye tanımladığı çok özel bir proje.

Saraloğlu 5 yıllık emeğinde Karadenizin hırçınlığı, inancın gücü, sevdanın büyüklüğü, sınırların keskinliğini, bu aşk hikayesinde topladı. ve bu aşkın çevresine bezenmiş hikayeleri, bir dönemin yaşanmışlığına ışık tutarken, bir yandan da bölgesel sosyo kültürel zenginlikleri gün ışığına çıkarıyor.

Karadeniz’in muhteşem doğasında çekilen “Yüreğine Sor” Tuba Büyüküstün’ün ilk sinema filmi deneyimi olma özelliğini taşıyor. Güzel sanatçı Büyüküstün’e Kenan Ece ve Hakan Eratik eşlik ediyor.

Doğu Karadeniz'in muhteşem doğasının yanında, yöre insanının da oyunculuğunun harmanlandığı film, bu sayede bölge kültürünü en iyi şekilde yansıtacak

"Yüreğine Sor" filmi 12 martta sinemaseverler ile buluştu.

 
Toplam blog
: 320
: 1741
Kayıt tarihi
: 16.04.09
 
 

Muğla Fethiye doğumluyum. Sanat okulu elektrik bölümü mezunuyum. Tarih ve Kültüre çok önem veriyo..