Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Kasım '09

 
Kategori
Güncel
 

Siz kimi verdinizde bir makamdan adam istiyorsun?

Siz kimi verdinizde bir makamdan adam istiyorsun?
 

dün dündür bu gün de bügün


Sayın Başbakanımız bu günkü konuşmasında bir kurum müdüründen; ki muhtemelen kastettiği Genel Kurmay Başkanı Sayın Başbuğ idi, adam istedi. Ama ne isteme, sanki kız istedilerde verilmedi. Yani bir konu var, yargıya intikal etmiş. Yasalar çerçevesinde yapılan yapılıyor. Ne demek adamını koruma teslim et. O zaman akla geliyorki adam korumak ve kollamak alışılagelimiş bir durum.

İşte o zaman akla çok ta uzakta olmayan bir geçmiş akla geliyor. Bir kurumun başında olan bir müdür, yurt dışında yapılan bir operasyonda nerede ise zanlı olarak adı geçiyor ama bizim bu çok dürüst idarecilerimiz hukuku çalıştırmıyor bile. Kaldıki bu dairenin mesulu durumundaki bakan çıkıp istifa etmelidir diyor ama nafile. Hiç bir hareket yok. Şimdi sayın başbakan iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırmalı ve kendi yapamadığını başkasından istememelidir.

Kaldı ki bu adı geçen memur yargılanmaktadır. Ama onların memuru ap ak görevine devam etmektedir.

Ayrıca bana şunu açıklarlarsa sevinirim . Bu güne kadar yüksek mertebelerde kaç amir hakkında işlem yapılmak istenmiş kaçına başbakan ya da bakanlar soruşturmaya izin vermeyerek dosyaları kapatmışlardır. Bu soruya cevap bulan açıklarsa sevinirim.

Teşekkürler Türkiye. Her nerede aşı yapıyor ya da yaptırıyorsan...

 
Toplam blog
: 21
: 918
Kayıt tarihi
: 19.11.08
 
 

Bir blog oluşturmamın en büyük nedeni ülkemiz ya da dünyadaki bir çok olayda yapılan yorumlarla hemf..