Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Kasım '08

 
Kategori
Futbol
 

Stresbahçe

Stresbahçe
 

golsüz golcü


Fenerbahçe yine klasik bir maç yaptı. Lugano'nun olmayışı bence maçın kader anı idi. Fener maça iyi başladı taraftar umutlandı sağdan ve soldan iyi geldi ortalar yapıldı. Ama bu rüya 10 dakika sürdü sürmedi ardından kabusa dönüştü. Stres ve sıkıntı başladı.

Aragones onunda Alex'i ileriye biraz yaklaştırdı aslında işe de yaradı ama bueferde defans tekledi erken gelen gol moralleri bozdu ardından bir gol daha fener de taraftarda çöktü kaldı. Kazım'ın zayıf şutunda karambolde kalan kalecinin yediği gol ile fenerde belki bazı kişilerde umut oluşsa da benim hiç umudum yoktu. Fener defansında Yasin çok güven vermedi burada Aragonesi suçlamamak gerekli çünkü o bölgede kimi denedi ise sıkıntı oldu. Tamam adam elle düzeltti ama Yasin'in bu topu seyretmemesi gerekirdi sonuçta bir taç atışı yavaş gelen bir elle atılan bir top.

Guiza, sanırım bir sözon önce gol kralı olupta en az gol atan kişi olarak tarihe geçmiştir. Bunda nekadar kendinin payı var ne kadar taktik ve diğer arkadaşlarının payı var tartışılır. Beni düşüncem Guiza'nın yeteri kadar top alamadığıdır. Becerisinin küçük bir göstergesi sağa kaçanbir topta kalaye güzel bir şut göndermesidir. Hala üztüne basabasa söylüyorum fener bahçe iki beyinli tek bacaklı bir takım. Lider tarafından yönetilen bir takımdan her futbolcusu savaşan bir takım yaratılmak isteniyor ama uzun ve zahmetli bir iş.

Porto'yu seyredipte keyiflenmemek elde değil. Hızlılar basıyorlar pas yapıtyorlar kontratağa güzel çıkıyorlar kalabalık defansta hep golü düşünüyorlar. Hakem iyi değildi, ama Fener hiç iyi değildi.

Fener Dinamo Kiev'i yener mi? Onu da hiç zannetmiyorum. Çünkü Dinamokiev de hızlı dinamik bir futbol oynuyor Fenerbahçe'nin kondisyonu yetmiyor çabuk demoralize oluyor ve dişliler henüz yerli yerinde değil.

Bakalım bu sinir harbini kim kazanacak. Aragones düşündüklerini gerçekleştirebilmek için yeteri uzunlukta kalabilecek mi takımın başında. Traftar bu sıkıntı ve strese nekadar tahammül edecek yönetim ne kadar tahammül edecek. Çünkü Fenerbahçede kimse rahat değil. Böyle gierse tüm fenerliler geçen seneki feneri görmek için rüyaya atacak...Durum o kadar kötüye gidiyor ki şimdiye kadar çok az eleştirilen Volkan bile eleştirilmeye başlandı.
 
Toplam blog
: 21
: 918
Kayıt tarihi
: 19.11.08
 
 

Bir blog oluşturmamın en büyük nedeni ülkemiz ya da dünyadaki bir çok olayda yapılan yorumlarla hemf..