Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mayıs '16

 
Kategori
Güncel
 

Su destisi

Su destisi
 

su destisi


Yine bazı aklı evvellerimiz, gündeme gelmeyi başardılar. Şöyle ki memleketin birine gitmişler,  o memlekete göre  terörist sayılan gruplarla görüşmüşler, herkesçe izlenen gözlenen kritik noktalarda bayrak açıp birilerini kınamışlar, yine o devlete göre provakatif ! hareketlerde bulunmuşlar, O malum ! devleti görevlileri de bu arkadaşları göz altına almışlar !

Tamam şuna katılıyorum, adamlar gerçekten devlet terörü estiriyor, onların teröristi pek çoklarına göre mazlum...Fakat  tüm bunların bizce yada sizce ! doğru olması senin o memlekete gidip adamları terörist ilan etmeni gerektirmiyor. Bu şekilde mi devleti yöneteceksiniz siz...

Pardon !!! Bu bir turistik gezi mi idi ?

Soruyorum size : Atıyorum, Ermenistan da faaliyet gösteren ve radikal veya sağcı olarak addedilen bir partinin mensupları, devlet yetkililerine bilgi vermeden turist gibi Türkiye’ ye geliyor, İstanbul’ da  Ermeni bayrağı açıyor, ASALA yı ve uzantılarını övüyor, Türk devletini terörist ilan ediyor sonra elini kolunu sallaya sallaya hava alanına gidip, ülkesine dönüyor. Siz olsanız bunlara ne yapardınız ?

Amaç reklam ise iyi becerdiniz ama, her haber kanalına çıktınız bravo.

Sanırım sizin oralarda hep ikindi vakti ve gölgeler hep uzun.

Eh ne diyelim; Su DESTİSİ, su yolunda kırılır.

Harbiden TÜRK devletini mi yönetmeye talipsiniz? 

 
Toplam blog
: 33
: 905
Kayıt tarihi
: 18.02.16
 
 

Güncel, analizler, komplo teorileri, tarih, siyaset, magazin, kısa notlar, hikayeler, eleştiriler..