Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Temmuz '09

 
Kategori
Mizah
 

Sünnet

Sünnet
 

Cübbeli Ahmet efendi, buyurmuşlar ki: "Okçuluk, ata binme ve yüzme, sünnettir". Peygamber efendimiz, Hz Ebubekir ile havuzda yüzmüşlerdir. Bu nedenle yüzmek, büyük sünnettir. İşte bütün bunlardan dolayı, Cüppeli Ahmet efendi, büyük fedakarlıkda bulunarak, sırf sevaba girmek ve Peygamber efendimizin izinden gitmek için, içinde yüzme havuzu bulunan, lüks bir siteden, lüks bir villa almış ve ilk eşinin üzerine tapulamış. Ba ba ba. Sevaba bak sen.

Ama dikkat edin, Cüppeli hazretleri, havuzda yüzmek sünnettir diyor. Öyle pilajda, üstsüzler, bikiniler, yokinniler arasında yüzmek, sünnettir, demiyor. İllaki havuz olacak. Havuzda sünnet, denizde illet. Bazı uyanık turizmciler var, bunlar otellerinin plajının bir bölümünü, çarşaflayıp, havuza çeviriyorlar, burada tatil yapan dini bütün, müslüman TC vatandaşları, hem yüzüyorlar, hem sünnetlerini eda ediyorlar. İşte bu. Cüppeli Hazretlerinin buyurduğu şey de böyle bir şey. Yüzeceksiniz, sevaba gireceksiniz. Böyle giderse, bu AKP iktidarında, TC nin semaları, uçan insanlarla kaplanacak. Bu kadar sevap, hayra alamet değil. Bu kadar sevap, fesupanallah, insanı uçurur. Yakında hava sahamız, İstanbul trafiğini bile aratır.

Konuyu dağıttık yine. Şimdi bu Cüppeli, bu siteden villa satın alınca, diğer hali vakti yerinde olan, dini bütünlerimizde, bu siteye doluştular.Dini bütün, villa sakinleri, bir bakmışlar, bikinisini giyen, cullump havuza. Dini bütünler başlamışlar şikayete. Site yönetimi bakmışki, olacak gibi değil, çareyi yüzme havuzunu, süs havuzuna çevirmekte bulmuş. Bu kez diğer kesimden şikayetler gelmiş. İş şimdi mahkemede.

Ne oldu, hani havuzda yüzmek büyük sünnetti. Peygamber efendimiz, Hz Ebubekir'le havuzda yüzmüştü. Yoksa o havuzda süs havuzumuydu? O devirlerde olimpik havuz olmayacağına göre... Şimdi havuz kapalı. Peki ne olacak Cübbelinin sünneti? Sen milyonları ver, havuzlu villa al. Sonra havuzu, süs havuzuna çevirsinler. Ne olacak şimdi. Gitti sünnet. Gitti sevaplar.

 
Toplam blog
: 820
: 326
Kayıt tarihi
: 02.10.08
 
 

Nerede, nasıl, ne zaman, umursamıyorum. Bir şekilde dünyadayım, yaşıyorum. Hayatı seviyorum. Tanr..