Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mart '22

 
Kategori
TV Programları
 

Süslü Korkuluk Oyuncu Kadrosu

Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç'in paylaştığı Süslü Korkuluk İnternet dizisinin oyuncu kadrosu netleşiyor. İşin başında Tv dizisi olarak yola çıkılan dizi, sonunda birtakım aksilikler nedeniyle tekrar karşımıza Netflix internet dizisi olarak çıktı. Netflix dizi bölümlerinin azami birer saatlik olması hem izleyiciyi sıkmıyor, hem de oyuncuların işine geliyor.

Başlangıçta Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Tv8'de tv dizisi olarak oynayacaktı. Dinin çok büyük bölüm maliyetleri nedeni ile, maddi sıkıntılar ortaya çıktı ve vazgeçildi. Halbuki Tv. dizisi ile milyonlarca izleyici tarafından seyredilecekti, ama olmadı. Sonraki arayışlarda dizi Netflix'in kucağında kaldı.

Üç aydır yapılan çalışmalar ile oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. Önce Çağatay Ulusoy'un partneri Alina Boz olarak açıklandı. Alina Bozun Ulusoy karşısında çok genç kalması mı nedendir bilinmez, olmadı. Ulusoy'un partneri Esra Bilgiç oldu. Tam da bu sıralarda Kanunsuz Topraklar dizisinde oynayan Esra Bilgiç'in oynadığı dizi erken final yapması ile Esra Bilgiç Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay'ın partneri oldu. Çok da yakışıp iyi bir partner olacaklarını tahmin ediyorum.

ÇAĞATAY ULUSOY'UN BABASI

OGM Pictures'n yapımcısı olduğu dizide, Peyami karakterini can veren Ulusoy'un babası karakterini Olgun Şimşek oynuyor. İlginç bir baba karakterini canlandırıyor. Çocuk zekalı bir baba oluyor.

Olgun Şimşek, 1971 doğumlu olup, Bingöl'lü bir baba ve Bursa'lı Türkmen bir annenin oğludur. Ortaöğretimini Bursa Mustafakemalpaşa da tamamlamış, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. Birçok dizi Flim, sinema filmi ve tiyatroda oynamış, ödüllü bir oyuncu olan Olgun Şimşek, en son Ramo dizisnde oynamıştır. Dizi de Mustafa karakteri olarak, Peyami'nin zeka noksanı babası karakterini canlandıracaktır.[/caption]

Çağatay Ulusoy'un dedesi karakterini de 78 yaşındaki Engin Şenkan canlandıracaktır.

Dizide son yıllarda yıldızı parlayan bir oyunumuz da Salih Bademci rol alıyor. Dimitri adı ile yer alacak oyuncumuz son derece sempatik bir oyuncumuz. 1984 İzmir doğumlu olan sanatçımız İstanbul Devlet Tiyatrosu oyunculuk bölümünü bitirmiş. Biz onu, İstanbullu Gelin, Kiralık Aşk ve Ulan İstanbul gibi tv. dizileri ile tanıdık ve sevdik. Süslü Korkuluk dizisinde Dimitri olarak 

nasıl bir karaktere can verecek ben de merak ediyorum.

Süslü Korkuluk dizisi oyuncu kadrosunun netleşmesinden sonra, çekimler hızla yapılacak ve Netflix sayfasında yayınlanacaktır.

Kaliteli bir yapım olacağını tahmin ediyor, başta Çağatay Ulusoy ve tüm ekibe başarılar diliyorum.

Abdurrahman Balcılar

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..