Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ekim '08

 
Kategori
Haber
 

Tacizler serbest bırakılsın!

Tacizler serbest bırakılsın!
 

Hüseyin Üzmez


Beş ayda tahliye..

Hüseyin Üzmez tahliye oldu..

Geçtiğimiz günlerde bir televizon kanalında, yakın arkadaşı Müslüm Gündüz'ün davetlisi olarak "zikir" törenindeki görüntüleri yayımlanan H.Üzmez, "Allahu ekber Allahu ekber yat ta geber" gibi inciler diziyor, "yaw aşksız meşksiz olurmu bu işler? çok zor.." gibi ipe sapa gelmez sözler ediyordu.

Gazeteci yazar, avukat, din bilgini(!) Hüseyin Üzmez hakkında çıkartılan 24 yıl hapis istemi beşinci ayda "mutlu sonla" bitti..

Hamdolsun(!) Ünlü din alimi, gazeteci yazar 100 yaşında çıkacağı hapisten, beş ayda kurtuluverdi. Elinde, naylon çöp torbaları içine koyduğu özel eşyaları ve yüzünde yaygın pişkin bir ifade ile yattığı hapishaneden çıkarken, "yaw yattığım yer (hac) gibiydi" dedi! Sırıtarak..

Hüseyin Üzmez'in cinsel tacizde bulunduğu 14 yaşındaki kızın, "ruhsal ve bedensel" sağlığı bozulmadığı için beraatine karar verildi..

24 yıl hapis yatması beklenen ancak, birkaç ay içinde tahliye kararı verilen ve ortaya salınan bu adam yine aramızda dolaşacak belkide "yeni av'lar" arayacak ki, buna kesin gözüyle bakmalı.

Şimdi soruyorum, iki gün önce Ankara'da yakalanan ve ifadesinde "pişman değilim! benim param da var kariyerimde. Üstelik yakışıklıyım, hem o kızlar zaten günün birinde kadın olacaklardı" gibi sapık üstü sapıkça konuşan 33 yaşındaki genç adama "tecavüzcü tacizci" diye 25 yıl ceza istemi reva mı yani? O ve onun gibilerin de hakkı değilmi tahliye isteminde bulunmak? Tacizler serbest olsun artık, "hapis" korkusuyla kimbilir kaç erkek dürtülerine dur demek zorunda bırakılıyor. Yazık değil mi? Hem nasıl olsa kızların "bedensel ve ruhsal" sağlıkları da bozulmuyormuş.. Peesss..

Eyy Allahım! Cehennemde boş yer kaldı mı?

Haber ve resim internet alıntılıdır

Gülriz Yiğit

 
Toplam blog
: 258
: 1033
Kayıt tarihi
: 10.08.08
 
 

Ankara'da doğdum. Balıkesir'in  ilçesi Ayvalık'ta yaşıyorum. TSM ve  tiyatronun biraz da olsa toz..