Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Nisan '08

 
Kategori
Güncel
 

Tecavüzcü Coşkunlar Kraliyeti !!!

Tecavüzcü Coşkunlar Kraliyeti !!!
 

Heyy...Kadın örgütleri !Pippa'nın yarım kalan barış yürüyüşünü tamamlamaya var mısınız ?


Tecavüzcü Coşkunların baş tacı edildiği bir ülkedir burası…

Barış haa… hem de gelinlikle…Hem barışa, hem kadına tecavüz... Vayy sen misin gelinlik giyen,bakireliği ve cinselliği çağrıştıran, üstelik barışdan söz eden. Bilmez misin bre zındık, kadının sesi bile dört duvar arasından çıkmaz bu ülkede !

Dünya barışına dikkat çekmek için Tel Aviv'e gitmek üzere 8 Mart'ta İtalya'nın Milano kentinden yola çıkan ve 31 Mart günü Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde öldürülen ‘Pippa Bacca’ adıyla tanınan İtalyan sanatçı 33 yaşındaki Giuseppina Pasqualino Di Marineo'den geriye sadece fotoğrafları kaldı.

Tecavüzcülere , en baba ceza indirimlerinin yapıldığı bir tecavüzcü cennetidir burası !

Yakın zamanlara kadar, tecavüze uğrayan hayat kadını ise cezada indirimlerin yapıldığı ve sanıkların mağdur kadınların orsp....luğunu kanıtlama yarışına girdikleri ülkedir burası…

Evlilik içi tecavüzün henüz suç olarak kabul edildiği(uyum yasaları sebebiyle tabii ki), ancak belki de hiç uygulanmadığı bir ülkedir burası…

Altı ay önce, 12 yaşındaki kızına tecavüz eden babaya 5 yıl ceza indirimi getirilen ülke burası…

Hem de çocuk yaşında olayın vahametini kavrayacak yaş ve konumda olmayan kızın psikolojik durumunda bozulma olmadığı gibi utanç verici gerekçe ile ! Hem de adli tıp kurul raporu ile !!!

Kadın çığlık atıp yardım istedi ve tecavüz yarım kaldı ise, indirim yapılır bu ülkede !

Uğradığı travma ve şok nedeni ile ile çığlık atamadı, yardım isteyemedi diye boğuşma izleri de yok ise tecavüzün zorla olduğunu kanıtlama belası ile uğraşmak zorundadır bir de kadın. Ve genellikle tecavüz iddiası müztehzi bakışlarla karşılanır, polis ve hatta savcı tarafından !

Kadın olmak yeterlidir , kadın olmak potansiyel tecavüz objesi olmak demektir çünkü.

Ünlü mankene, ilaç verip tecavüz eden sanık, en alt sınırdan ceza alır bu ülkede, tecavüzcü ile evvelce cinsel yaşamı olduğu gerekçesi ile...

Töre cinayetleri yine uyum yasaları nedeniyle indirim nedeni olmaktan yeni çıktı bu ülkede. Birkaç sene öncesine kadar, NAMUS NEDENİYLE TAHRİK İNDİRİMİ uygulanmaktaydı ! Ve ironik bir biçimde namus hala indirim nedeni bu ülkede !

Kadınların namusundan babalara/kocaları/erkek kardeşleri gibi ..hep bir takım erkekler sorumludur bu ülkede !Ve yine tuhaf bir biçimde, tecavüzcülerin de karıları, kız kardeşleri, kız çocukları vardır pek tabii bir yerlerde...

O hep, sorumlu olunması, karnından sıpanın sırtından sopanın eksik edilmemesi gereken yarım bir yaratıktır çünkü, bu ülkede !!!

Bir Rus kadınına tecavüzcüyü " yabancı uyruklu kadınların ne amaçla geldikleri bilinen (!) gerçeği " gerekçesi ve tecavüzün kanıtlanamaması sebebiyle beraat kararı verilen ülkedir burası !

Pippanın annesi “ kötü insanlar her yerde var “ demiş.

Yılbaşı Taksim görüntüleri belleklerimizde taptaze hala. Utancımız da…

Kendimizi kandırmayalım hanımlar beyler…

Anlı şanlı TECAVÜZCÜ COŞKUNLARIN ÜLKESİ’yiz biz…

14 yaşındaki pek ünlü taze kızların gelin edilip, hem de bizi yöneten konumdaki damatların sırtına sopalarla gerdeğe sokulduğu bir ülkeyiz biz !

Hem törelerle, kültürümüzle,çarpık ahlak anlayışımızla, hem de yasalarla ve çoğunluğu erkek olan yasa uygulayıcılarımızla korur kollarız onları !

Her ülkede olan şeyler, neden bu ülkede daha çok oluyor ?

Kafaları değiştirmeden, yama gibi yasaları değiştirmekle olmuyor bu işler !!!

Tecavüzcü Coşkunların baştacı edildiği ülkedir burası !!!

Üzerinde beyaz gelinliği ile en masum , en temiz duygular ve evrensel değerler, idealler için yollara düşmüş bir kadını, bu şiddet ve cinnet coğrafyasında koruyup kollayamadık işte...

Belki trajik ölümü, ilk kez ORTAK UTANCIMIZ olur...

 
Toplam blog
: 171
: 2319
Kayıt tarihi
: 15.02.07
 
 

Düşünen, üreten, kendine, insana, çağına sorumlu, tavırlı, taraflı , çağdaş ve yüzü aydınlığa dön..