Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Şubat '08

 
Kategori
Spor
 

Tedavisi mümkün yara

Tedavisi mümkün yara
 

Zordur “Büyük Takım” olmak. Türlü türlü arenalarda podyuma çıkarsınız. Zirvedeki kupaların kulplarından tutup, koleksiyonunuza katmaktır amaç. Bu yüzden mevcut kadroyu ekonomik kullanmak gerekir. Öyle bir an gelir ki, “Telafisi mümkün” diyerekten, forma şansı bulamayanlara görev verilir bazı maçlarda.

Sevilla maçından alnının akıyla çıkan takımımız, Galatasaray ile haftanın ortasında, 0-0’ın rövanşına çıkacağı için, nöbetçilerimize emanet, uçurumun tam orta yerinde filizlenen Bursa maçında.

Bu durumu takım ısınmaya çıktığında anlıyoruz. Dahili anonsta kadromuz haykırılırken kesinleşiyor asların nadasa çekildiği.

Ligin henüz başı sayılan, ikinci haftasından alışığız bu duruma. O zamanda yoğun olan maç trafiğimiz nedeniyle, ikinci takımımızla çıkmıştık Gaziantep karşısına. O maçı üstün performansımızla 2-1 kazanmasını bilmiştik.

Takımımızın aslar yerine, yedek kadro çıkartması, tribünlerde ki bizler gibi, Alex’i, Kejo’yu, Lugano’yu bekleyen ve oyun kurgularını ona göre kuran rakibin teknik direktörünü de şaşırtıyor ve bunu lehlerine çevirmek için sona sakladığı, nerdeyse bize karşı her oynadığı forma altında gol atma başarısını gösteren Sinan Kaloğlu’nu oyuna alıyor.

Bu değişiklik hemen veriyor çürük meyvesini. Yönettiği maçlarımızda, hiç üç puanı bize koklatmayan, üstüne üstlük buz gibi penaltılarımızı gasp eden Bünyamin gezer, gezintiye çıkıyor ceza sahamızda ve kafasında senaryolaştırdığı penaltıyı koyuyor vizyona. Başrolü de Sinan Kaloğlu oynuyor.

Doktor Alex, yardımcıları Deivid ve Uğur’la yaraya müdahalede bulunsa da, akacak kan damarda durmuyor ve kaplıyor yarayı. Sinan kariyer yapıyor ve ikinci golü bırakıyor ağlarımıza.

Artık Şubat daha fazla hissediliyor yüreklerimizde.

Böylece 2-0 yitiriyoruz maçı. Tribün olarak buruk ama bir o kadarda olgunuz. Misafir takımı alkışlarken, kanadı kırık kanaryalarımızı yüreklerimize sarıp, öyle ayrılıyoruz mabedimizden.

Akıllarımızdaki, “Ya puan farkı 4’e çıkarsa?” şeklindeki felçli sorumuza, ertesi gün Kasımpaşa’lı oyuncular uyguladıkları fizik tedavisi ile yanıtlıyorlar, “Kasımpaşa’lıyız, eli maşalıyız…”

 
Toplam blog
: 130
: 740
Kayıt tarihi
: 05.12.07
 
 

İlk önce şunu belirteyim; yürüme engelliyim fakat hayata pamuk ipliği ile değil, LACİVERT YÜREĞİM..