Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mart '12

 
Kategori
İlişkiler
 

Tek Taş Yüzük hayat kurtarır

Tek Taş Yüzük hayat kurtarır
 

Nasıl mı?

Bazen yapılan hatalar, yanlışlar, geri dönülmesi imkansız yollar, çıkmaz sokaklara girebilir erkekler eşlerinin karşısında. "Kesin beni öldürecek" denir hani. İşte bu noktada hayat kurtarır.

Sevgililer günününden bir sonraki gün; bir arkadaş, eşinin kendisinden boşanmak istediğini söyledi.

Sebep? Sevgililer günü vay efendim neden özel bir organizasyon ayarlanmamış nasıl bir erkekmiş ki böyle ince düşünceleri yokmuş. Hiçbir özel günü hatırlamaz bilmez adamın tekiymiş( miş). Kara kara birlikte düşündük çiçek gönderelim, hafta sonuna plan yapalım, onu mu yapalım bunu mu yapalım aman nasıl kurtarırız durumu.

Ve ertesi gün. Arkadaşın yüzünde güller açarıyor. Şaşkın (şapşal hata) bir soru bende. Nasıl düzettin?

TEKTAŞ bir yüzük aldım.(nokta)

Evlilik yolunda ilerleyen başka bir arkadaş sevgilisini aldatır. Kız yakalar, kriz ortamı, bundan sonra sana asla güvenemem herşey bitti. Yine aynı kaos ilişki nasıl kurtalılır.

Ve ertesi gün olur yine. Beyefendide bir rahatlık, bir hiç birşey olmamışlık. Ee hayırdır? Gittik TEKTAŞ yüzüklere baktık beğendik. Sonuç ortada (yelkenler fora)

İnce düşüncelere sahip olmayan bir erkeğin bir anda aslında ne kadar ince olduğunu; kendisini aldatan aldatmak bir yana, üstüne birde yakalanan bir erkeğin aslında ne kadar sadık olduğunu bir TEKTAŞ yüzük tüm gerçekliği ile asıl olan durumu gözler önüne seriyor. Hakikaten gözler önüne seriyor çünkü; siyah zeminin hiç bir önemi kalmayıp gözleri kamaştıran bir parlaklık.

Beyler kıssadan hisse diyelim "Tektaş ilişki  kurtarır".  :)

 

 
Toplam blog
: 22
: 423
Kayıt tarihi
: 17.12.11
 
 

Hayatı paylaştıkça mutluluğun çoğaldığına, hüznün azaldığına inanmışımdır. Hüznü dile getirmek ko..