Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 

24 Ekim '07

 
Kategori
Güncel
 

Tepkiler kontrolden çıkmasın

Tepkiler kontrolden çıkmasın
 

Teröre tepkiler, protestolar çığ gibi büyüyor. Askere gitmek isteyen kızlarımız, işe giderken siyah giyinen insanlar, arabasına siyah kurdela takıp trafiğe çıkanlar ve meydanlara çıkıp protesto eden halkımız.

Herkesin içinde bir öfke var bir ne kelime bin öfke var. Aklımız ve duygularımız içiçe girmiş durumda. Ancak bu protestolar heran kontrolden çıkabilir, buda teröre karşıyız derken şiddetle beraber olmamıza sebep olabilir. Aklımızla duygularımızı birbirine karıştırdığımız için kendimizi kontrol edemiyoruz bu da bizi provakasyona açık birisi haline getiriyor. Kendimizi kontrol edebilirsek provakasyona gelmeden, bu birlik ve beraberliğimizle sağcımızla solcumuzla bütün dünyaya nasıl tek bir yumruk olduğumuzu gösterebiliriz. Yakın zamanda benim bizzat şahit olduğum herkesinde bildiği Kahramanmaraş olayları, hatırlayın o gün sadece bir kaç insanın provakasyonuyla yüzlerce kişi öldürülmüş binlerce insan yerinden yurdundan edilmişti. Sivas olayları, suçsuz insanların ölümü, bütün bu olaylar provakasyona açık olan mantıkla duygularını birbirine karıştıran insanların nasıl birer tehlikeli bomba haline geldiğinin birer örneğidir.

İşte bu yüzden bu olaylar başka yere yönlendirilmemeli, artık bir yerde durdurmak gerekir. Davamızda haklıyız içimiz yanıyor ancak bu öfkemizin bizi tamamen esir almasına müsade etmeyelim. Terör örgütünün ve yandaşlarının hedefi ülkemizde bir kaos ortamı bir çatışma ortamı yaratmaktır. Bu oyuna gelmeyelim sağ duyulu olalım. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum ailelerinede Cenabı Allah sabırlar versin.

 
Toplam blog
: 29
: 1286
Kayıt tarihi
: 15.09.06
 
 

Okumayı ve yazmayı seven ve bunları insanlarla paylaşmayı  barış ve hoşgörünün bütün insanlığa eg..

 
 
 
 
 

 
Sadece bu yazarın bloglarında ara