Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Eylül '06

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Teröristler beni vurun! Yaşama hakkımdan feragat etmek istiyorum!

Teröristler beni vurun! Yaşama hakkımdan feragat etmek istiyorum!
 

Eğer kirlenmeyecekse daha fazla vatanım ve huzura erecekse artık vatandaşlarım, razıyım benim de canımı alsınlar! Akmayacaksa bir daha bir gencin kanı , ağlamayacaksa analar al bayrak sarılı tabutlara sarılarak, beşikte ve rahimde yetim kalmayacaksa bebekler razıyım! Çocuklar oynayabilecekse neşeyle sokaklarda, oyun parklarında, anneleri gözlemek zorunda kalmayacaksa çatışma çıkar diye her dakika, ne olur sadece beni vurun!

Hiç fark etmez nasıl olursa olsun! İster eziyet ederek öldürün, ister sırtımdan bir kurşunla… İster bağlayın kırk katıra parçalayın bedenimi, feda olsun yurduma! İster tek tek çekin tırnaklarımı, ister çivileyin tahtalara! İster bombalarınızla gelin üstüme, ister toplarınızla... Benim ise; size doğrultacak hiçbir şeyim yok! Yaşlı gözlerim ve kırık kalbimden başka! İnanın sadece beni vurursanız şimdi olduğu kadar ağlamam asla!

Ne olur vurun düşünmeden beni, duracaksa tetikteki kirli elleriniz. Kalbinizde devir daim eden kanınız ısınıp sevgiyle dolacaksa, ne olur durmayın bir dakika!

Hiç gerek yok dur ihtarlarına, son kelamlara! Uzaktan kumandanız varsa elinizde basıverin tuşuna.

Topraklarımızda cirit atamayacaksa sinsi kurtlar ve dalkavukları, plan üstüne plan yapılamayacaksa boğazlarda ya da Doğu’da, kör gözlerimiz görecekse içimizdeki yılanı ve akıtacaksak zehrini kustura kustura, ne olur bir saniye önce patlatın damarlarımı!

İstediğiniz kan ise kan, işte burada! İstediğiniz can ise can, işte burada! Şimdi dimdik ayaktayım önünüzde, çok uzak değilim, bir kurşun atışı kadar yakında!

Ne olur yalnız beni vurun başkası olmasın bir daha!

Helal olsun, benim kanımı emin son defa!!!

Son kelamım: Allah affetsin günahlarınızı çünkü pişeceksiniz diri diri, akıttığınız kanda!

 
Toplam blog
: 55
: 2440
Kayıt tarihi
: 28.06.06
 
 

İçimde devamlı yanıp tutuşan bir yazma aşığı taşıyorum. O yazar olduğunu bilmiyor henüz. Hangi di..