Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Şubat '10

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Tersim döndü sabah sabah :)

Tersim döndü sabah sabah :)
 

Grev var bugün malum :)

Otobüsler çalışmıyormuş, diğer durumları bilemiyorum.

Otobüs önemli :)

Akşam haberlerden haberim yoktu :)

Sabah durakta taksi şoförü dedi de öyle öğrendim :)

Ondan sonra da bende kayış koptu daha :)

Tekel işçilerine destek eylemi olarak iş bırakılacakmış bugün.

De...

Benim gibi saflar için ''acil durum'' önlemleri alınmamış!

Yolda kalmışım :)

Otobüs yok :)

Minibüs zaten yok :)

Taksici abiler vızır vızır dolanıyor :)

Taksiye bineceğim ama grev ne kadar sürecek bilmiyorum, otobüs gelir belkim diye durak boyu yürüyorum :)

Öyle bakına bakına giderken Karataş'dan Üçkuyular'a gelmişim :)

Konuşurken telefonun şarjı da bitti; kartı öteki telefona taktım arkadaşlarla haberleşiyoruz bir yandan da :)

Benim kayış hepten boş dönüyor ama :)

Sabah sabah vukuat bol :)

Önce, hocamı aramışım sabahın saat 07:30'unda :)

Bizim fakültenin dekanı olurlar kendileri :)

Durumun vehametini anlatmak amacıyla bu notu ekliyorum. Tuş kilidi açıkmış, telefonu alırken arama tuşuna basmışım :)

Acil bir özür mesajı döşendim ama rezil oldum sabah sabah, orası ayrı :)

Sonrası, artık üzerimden kalemin kalktığı anlar diyebilirim :)

Arkadaşları ararken iş arkadaşım diye başka bir arkadaşımı aramışım :)

Sabah 07:30 civarları yine :)

Kartı öteki makinaya takınca rehberler karışmış, haberim yok, görecek halim hiç yok :)

Arkadaşım da o numarayı bilmiyor, sabahın köründe kim aradı diye basıyor kalayı. Beni arıyor, rehberler karıştı diye iş arkadaşımın ismiyle not ediyorum numarayı ben de :)

Telefonla onunla konuştuk mu hiç hatırlamıyorum ama aradıkça iş arkadaşım sandığımdan hala, ''dur ben seni ararım'' diye aramasını kesiyorum :)

Ben arıyorum, açılmıyor telefon. Hat değişikliği sinyali geliyor ''Allah Allaaah bu ne zaman diğer şebekeye geçti ki'' diye düşünüyorum kara kara :)

Neyse, sağ salim işe geldik :)

Saat oldu 10:30 filan :)

Diğer taraftayım, geldim ki telefonda cevapsız aramalar. Baktım, iş arkadaşım. Öteki odada o da. Acil birşey var sanıp yanına gittim, neden aradığını sordum, şaşırdı fıkara. ''Aramadım'' diye yemin billah ediyor. Onun arama kayıtlarında ben görünmüyorum, ama benim cevapsız aramalarda o var. İki telefonu yanyana getirip kontrol ediyoruz, herkes başımızda toplaştı, neden öyle oldu anlayamadık. En sonunda Turkcell'in şaşkın bir zamanı diye karar verdik, ''Allah akıl fikir versin'' dedik :)

Nerden aklıma geldiyse numarayı kontrol ettim. İş arkadaşımın değilmiş, o zaman iş meydana çıktı. Bu sefer de ''bu numara kimin'' diye başladım kara kara düşünmeye. Yabancı gelmiyor ama çıkaramadım; rehberde kaydedince, daha numaralara bakmıyorum. Kartları kendi telefonlarına takınca buldum kimin numarasıymış :)

Arkadaşım :)

O numaramı bilmiyor, ''sabahın köründe sen kimsin'' diye basmış kalayı, basmış kalayı :)

İnsan hakikaten bazen çok saf oluyor :)

Allah' da koruyor tabe, ben duymadım kalayını :)

Telefonla konuştuk, açıkladım durumu, defalarca özür dileyerek :)

Allah'tan nazım geçiyor :)

Hocam mı?

Daha cesaretim yok aramaya :)

Akşam da grev devam ediyorsa du bakali n'olcek halim :)

 
Toplam blog
: 403
: 1023
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Kendi halinde biriyim, ziraat mühendisiyim. Emekli oldum ve kendi işimi kurdum. İzmir'de yaşıyoru..