Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Aralık '07

 
Kategori
Blog
 

Teşekkürler Gusta teşekkürler Milliyet Blog

Teşekkürler Gusta  teşekkürler Milliyet Blog
 

Yazmak, yazdığını başkaları ile paylaşmak, gerçekten çok güzel bir duygu, birşeyleri paylaşmak, doğrusu ile yanlışı ile bir bütün olarak yazmak, okunmak..


Hayatta fikirler nekadar çeşitli ise, bu fikirleri benimseyen vede benimsemeyen, seven, sevmeyen, onaylayan onaylamayan bir çok insan vardır. Bu çeşitlilik muhakkak olacak.


Yine Milliyet’in önderliğinde GUSTA biralarının sporsonluğunda hafta sonu ekinde yazılarımızın çıkması yazanlar kendi adlarına sanırım sevinmişlerdir. Yine bazı arkadaşlarla röpörtajlar, yin en son arkadaşlarımızın konuşmacı olarak katıldığı seminer, beni şahsen çok mutlu etti, yine Solohan’ın kitabı, Akdenizli, sevgili dostumun yayınlayacağı roman hep bizleri sevindiren, mutlu eden vede motive eden olaylar..Daha benim okuyamadığım ama yazılarından alıntı, feyz alınan yazar arkadaşlar adınada böyle olaylar seviç verici, insanı motive eden durumlardır.


İşte geçenlerde Gusta, Milliyet gazetesi hafta sonu ekinde çıkan yazar arkadaşlara bir şişe bira ve özel bardağını gönderdi. Tabi bana da, gerçekten çok sevindim, içki içmememe rağmen, böyle bir jest için burdan Gusta ya çok teşekkür ederim. İnsanı motive eden bu davranış için, herkes değişik aamaçlar için burda bulunurken, bende bu manevi değeri büyük hediye karşısında mutlu oldum.


Bu sene de Milliyet gazetesinin tüm yazarları geçen sene 13 Ocak’ta bir kokteylle buluşturduğu o güzel günün aynısını yine yapacağını tahmin ediyiyorum. Çünkü böyle blog yazarlarına yapılan jestler sanırım iyi oluyor. Sanaldan gerçeğe buluşmalar her zaman iyidir.

Not; Kurban Bayramı yaklaştığı şu günlerde, kurbanlarınızı Türk Hava Kurumuna bağişlayarak, havacı bir Türk gençliği ytiştirilmesine katkıda bulunabilirsiniz. Yine en azından kurban derilerinizi THK bağışlayabilirsiniz. Bu gelecek nesillerimizin yetiştirilmesine bir nebze olsada katkıda bulunacaktır.


Not:Kurbanlarınız ve derilerini Türk Hava Kurumuna bağışlıyarak Türk gençliğine havacılığı sevdirmek, havacı bir gençlik için katkıda bulunalım..

 
Toplam blog
: 319
: 6405
Kayıt tarihi
: 14.06.06
 
 

25.08.1963 İstanbul doğumluyum. A.Ö.F İşletme mezunuyum. 8 sene profesyonel kalecilik yaptım. (Ey..