Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

güne_bakan(Nazenin yavrusu)

http://blog.milliyet.com.tr/gunebakanlar

12 Kasım '06

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Teşekkürler Milliyet

Teşekkürler Milliyet
 

Rahmetli Sn.Uğur Mumcu'dan sonra Türkiye çok değerli, büyük sevgi duyduğu saygıdeğer evladını son yolculuğuna ardında kocaman bir yürek sevgi seli ile uğurladı yine.. Yine Sevgi idi kazanan, yine umut yine barış idi kazanan.

Ve Teşekkürler Milliyet camiası, tüm çalışanlarınıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum Türk Milletinin herhangibir ferdi olarak.. Kim gelse kim gitse kim kendini ne ilan etse siz tarafsız gazeteciliğinizi bırakmadan doğruyu yanlışı bizlerle cesur yürek olarak paylaştınız.Ve bugünkü manşetiniz,yıllardır izlediğim, gördüğüm en güzel gazete sayfalarınızdan biridir..Elinize yüreğinize sağlık.

Ecevitin Servetini gözler önüne serebilmiş olmak,barışın insan sevgisinin bembeyaz umut güvercinlerini, o büyük kalabalığı ,o sevgi seli haline gelmiş tek yürek olmuş kitleleri,bir insanın bu hayatta sahip olmayı düşleyebileceği en büyük serveti gösterdiniz dünyaya..Yüreğimden teşekkür ederim.

Bir ölünün ardından müslüman ise vefat eden "Allah Rahmet Etsin "denirmiş, canım Şahzade kadın anam sanada teşekkür ederim,o yaşına rağmen kalkmış Karaoğlunu uğurlamaya gelmiş "Tüm hakkım helal olsun" yazılı pankartınla hepimize kocaman bir ders vermişsin.. Sevgi dolu yüreğinle sağol varol emi kadın anam..

Barış biraz unutmak biraz unutmadan ders almakla ulaşılabilecek yüksek bir değerdir. Sevgiyle, sevgi emek ister.Sayın Ecevit Türkiye'ye Türk halkına büyük emek ,büyük değer vermiştir. Dün Büyük Türk Halkı bu sevginin karşılıksız olamayacağını, olmadığını göstermiş, Karaoğlunu kara topraklara geldiğimiz döneceğimiz asıl özümüze verirken tüm haklarını helal etmiştir.

Allah verenden de alandan da razı olsun..

ALLAH RAHMET ETSİN canım Sayın Ecevit..

Sevgimle..

 
Toplam blog
: 54
: 1026
Kayıt tarihi
: 05.10.06
 
 

Ata toprağı Karadeniz'den, terbiye ve eğitimi Trakya'dan, günebakan ve İstanbul sevdalısı eski bir m..