Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ocak '19

 
Kategori
Güncel
 

Tolga Karel TIR Şoförü Olmuş…

Gerçeği ararken -3- 

Gerçeği arama olculuğumuzda yakın geçmişin parlak isimlerinden olan Tolga Karel‘e (Öncü) rastladık. Bu delikanlının öyküsü gerçeği arayanlar için not edilesi bir öykü.

Tolga Karel’i biraz tanıyalım. 12 Ekim 1978'de Aydın'da doğdu. Lise öğrenimini Acıbadem İstek Vakfı'nda tamamlayan Karel, Paris Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu ve Sinema ve Tiyatro eleştirmenliği yüksek lisansını tamamladı.

Bulgaristan'da yapılan Best Model of The World yarışmasında ikinci olan Karel, oyuncu ve modelliğin yanı sıra şarkı sözü yazarlığı da yapıyor.

Asuman Krause, Özcan Deniz, Ebru Gündeş , Hülya Avşar, Nalan, Ebru Yaşar, Petek Dinçöz, Zeynep Mansur, Hande Yener gibi kişilere şarkı sözü ve bestesi yapan Karel, özel gecelerde sunuculuk da yapıyor. Bunların yanı sıra profesyonel olarak fotoğrafla da ilgilenen Karel, birçok ünlü ismin fotoğrafını çekti.

Karel'i asıl üne kavuşturan ise Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Oğuz karakteri oldu. Oyuncu, bu dizi ile birlikte birçok ödül kazandı.

Azerbaycanlı model Günay Musayeva ile 29 Ağustos 2011'de evlenen Karel'in 2012'de Cihangir adında bir oğlu oldu. Bu evlilik geçtiğimiz yıl sonlanmıştır. Oyuncu şimdilerde ABD’li Sarah Scotti ile aşk yaşıyor.

Bu delikanlı 2018 yılında Amerikaya göçerek orada tır şoförlüğüne baladı. Bundan sonrasını kendi ağzından dinleyelim.

-Tır işine girdiğimi öğrenen bazı İnsanlar Tanıdıklar (hani arada sohbet ettiğim diyelim)  Tır şöförü olduğumu duyunca benden uzaklaşmaya başladı. Haftada en az 2 kere arayıp soran akıl danışan insanlar şimdi bakıyorum yoklar. Zira sanırım menfaatlerine ters geldim. Güzel dersler alıyorum. Demek ki aslında beni ben olduğum için değil sadece Şöhret sahibi olduğum için yakınlaşmak istemişler. Canları sağ olsun Rabbim sevdiği kullarını bi silkelermiş önce eyy kulum Uyan diye .. Geleceğe Not: Peki ya ben birgün Tır şöförüyken Yarın 100 Tırlık bir Filonun sahibi olursam o zaman daha mı kıymetli bir adam olacam bu çevrelerde Yere batsın sizin sahte sevginiz ..-

Delikanlı böyle diyor.  Haksız mı?

Kaynak: Turcel Orman

İzmir 8.01.2019

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..