Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Temmuz '11

 
Kategori
Güncel
 

Toplum temizleniyor!..

Toplum temizleniyor!..
 

gunes-2011.07.04,pazartesiBakalım neticesi ne olacak?


Toplum temizleniyor... 

Türkiye'de müthiş bir değişim yaşanıyor. 

AK Parti Düşmanı dostlarımız belki kızacaklar ama bu ayan beyan ortada artık. Bu iktidarın beğenmediğiniz yanları mutlaka olabilir. Ama Allah için konuşmak gerekirse, yıllar öncesini bir düşünürsek; her köşe başında heşeyin bir çetesi verdı. Bunların bir çoğu temizlendi. Belki yüzlerce, belki de binlerce çete çökertildi bu İKTİDAR zamanında. 

Tamam, EMNİYET ve YARGI ' nın işi bütün bunlar. Ama Hükümet te bütün bu pisliklerin ortaya çıkması için; EMNİYET ve YARGI'ya elinden gelen desteğii esirgemiyor. 

Futboldaki çeteleşme de bunladan biri idi demek ki. Fakat o kadar güçlü bir çetecilik hareketi imiş ki; bu güne kadar hiç dokunulamamış veya kendilerine dokundurtmamışlar. 

İnşâAllah bu süreçten herkes iyi bir ders alır da, bir daha hiçbir kimse; baskı, rüşvet, adam kayırma yoluyla menfaat elde etme kanallarına başvurmaz. 

Çünkü, bütün bunlardan sonra, hiçbir karanlık noktanın; karanlıkta kalmayacağını bilmek, ona göre adımını atmak zorunda olacak herkes. 

Toplumumuz o kadar kirlenmiş ve bozulmuş ki, bu olaylardan inanın, derin üzüntü duymamak mümkün değil. 

Bu tür pislikler tek tek ortaya çıktıkça, herkes; ''Temiz bir toplum olma yolunda'' ilerlemekte olduğumuzu görmekten, çok mutlu. 

Ergenekon, Balyoz derken şimdi de Futbolda Şike Çetesi!.. 

İnşâAllah bu soruştuma hızla neticelendirilir ve gerçek suçlular hak ettiği cezâya çarptırılır da; bundan, bütün Millet ve Türk futbolu zararla değil de, kazançla çıkar. 

Bütün bunların neticesinde dokunulamıyacak gibi görünenlere de dokunulduğunu görmekten bu Millet son derece mutlu olacak.. 

Bütün bunların neticesinde, sağlıklı ve haklı kararlar bir an evvel verilirse eğer, toplumumuz çok daha temiz hâle gelecek. 

Özünde olan doğruluk, dürüstlük ve temizliğini ortadan kaldırmak için, yıllardan beri yapılan; ''bu toplumu bozma faaliyetleri'' neticesinde ne kadar kokuşmuş bir toplum hâline gelmişiz meğer!.. 

10 aydır, büyük bir gizlilikle büyük bir ''ŞİKE OPERASYONU'' nunu tâkip eden Türk Emniyeti'ni, yapmış olduğu bu başarılı işten dolayı Tebrik ve takdir etmek lâzım... 

Bakalım neticesi ne olacak? 

Fakat ne olursa olsun; yapılan bu çalışmalar ve kararlılıkla çetelerin üzerin gitmelerle Yargı'nın; toplumumuzun gözünde, daha da büyüyeceğine inanıyorum... 

Sağlık ve Muhabbetle 

2011.07.07, perşembe
Bektaş Azizoğlu
İSTANBUL
 

 
Toplam blog
: 344
: 580
Kayıt tarihi
: 24.11.07
 
 

İlkokul'u Düzce'nin Gölyaka İlçesi, Açmaköy'ünde bitirdikten sonra, Ortaokul'u Gölyaka'da okuyup,..