Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Haziran '09

 
Kategori
Futbol
 

Toroslar'dan, yaz futbol okulu...

Toroslar'dan, yaz futbol okulu...
 

Yaz okulu büyük ilgi görüyor...


Toroslar Belediyesi tarafından her yıl açılan ücretsiz Yaz Futbol Okulu’nun kayıtları başladı.
Gençleri kahve köşelerinden, madde bağımlılığı gibi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak amacıyla Toroslar Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde Basketbol, Halkoyunları ve Tiyatro dallarında kurslar açan Toroslar Belediyesi, 5. Yaz Futbol Okulu’nu açtı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde sürdürülecek olan yaz futbol okulunda kayıtların 23 Haziran’da sona ereceğini kaydetti.
1 Temmuz- 30 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan yaz futbol okulundaki amaçlarının, Türk sporuna profesyonel ve yetenekli futbolcular kazandırmak olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Hamit Tuna, 1994 ve 2002 yılları arasında doğanların müracaatlarını kabul edeceklerini belirtti.

Spora ve sporcuya büyük önem verdiklerinin de altını çizen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, tüm gençleri spora yönelmeye davet ederek şunları söyledi; “Spora ve sporcuya büyük önem verdiğimizi her platformda dile getiriyor ve hizmetlerimizi bu yönde gerçekleştiriyoruz. İşte bu noktadan hareketle geçen yıllarda da açmış olduğumuz yaz futbol okullarının bu yıl beşincisini açıyoruz. Burada ki amacımız gençlerimizi kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak, sağlığın temeli olan spora yönlendirmek ve aynı zamanda yetenekli ve profesyonel sporcuları keşfedip, Türk sporuna kazandırmak. 7-15 yaş arası tüm gençlerimizi yaz futbol okulumuza müracaat etmeye davet ediyorum.”

Başkan Tuna, yaz futbol okuluna müracaat etmek isteyen 7-15 yaş arası sporcuların; sağlık raporu, nüfus cüzdanı fotokopisi ve 2 adet resimle birlikte Toroslar Belediyesi Halkla İlişkiler Amirliği, Çağdaşkent Mahallesi’nde bulunan Toroslar Belediyesi 3 Ocak Spor Kompleksi’ne, Akbelen Mahallesi Koray Aydın Stadı ve Güneykent Mahallesi’nde bulunan Anafartalar Spor Kompleksi’ne başvurarak, kayıtlarını yaptırabileceklerini sözlerine ekledi.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..