- Kategori
- Güncel
Tren Kazası ve arkasında bıraktığı acı.

TREN KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN GENÇ, DEFNEDİLDİ
Eskişehir'den hareket eden Cumhuriyet Ekspresi’nin Bilecik'in Bozüyük ilçesini geçtikten sonra tren yoluna giren bir iş makinesine çarpması sonucu hayatını kaybeden 5 vatandaşımızdan biri olan Derviş Havuz (24) bugün İstanbul Beylikdüzü’nde toprağa verildi. Cenaze namazına Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Derviş Havuz’un okul arkadaşları yakınları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
Eskişehir-İstanbul seferini yapan Cumhuriyet Ekspresi'nin Bilecik'te iş makinesine çarpması sonucu dün meydana gelen kazada 5 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi ise yaralandı.
Hayatını kaybedenlerden 1985 doğumlu Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencisi son sınıf öğrencisi Derviş Havuz (24) bugün, Beylikdüzü Hz. Hamza Camii’nde ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Gürpınar Aile Mezarlığı’na defnedildi.
Eskişehir’de yaz okuluna katılan Havuz, sınavın ardından İstanbul’a dönüş yolunda gerçekleşen tren kazası sonucu yaşamını kaybetti.
Uzun: Acınızı paylaşıyorum:
Çocuklarının ölüm haberiyle yıkılan aileye yakınları destek olmaya çalıştı. Derviş Havuz, Tekin ve Nermin çiftinin üç çocuğundan en büyüğüydü.
Acılı aileye baş sağlığı dileyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun, elim kaza sonucu duyduğu büyük üzüntüyü dile getirdi. Kendisinin de evlat acısını yaşayan biri olduğunu ve her şeyden önemlisi bir baba olarak ailenin derin acısını paylaştığını belirten Uzun; “Genç kardeşimize ve kazada yaşamını yitiren diğer vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; dost ve sevenlerine metanet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.
Bilgi ve fotoğraflar: Beylikdüzü Belediyesi Başkanlığı.