Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mayıs '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Trend ayakkabılarla yaza hazırlanın

Trend ayakkabılarla yaza hazırlanın
 

Evet yaz yaklaşıyor ve herkesin ilgisini çeken trend ayakkabı modelleri ilgi çekmeye başlıyor! Sizlere blogumdaki ilk yazımda trend ayakkabı modelleri hakkında bilgi vermek istedim.

TREND AYAKKABI MODELLERİ

Son zamanlarda bayanların en çok tercih ettikleri trend ayakkabı modelleri yavaş yavaş görücüye çıkmaya başlamaktadır. Her zaman rahatlıkla tercih edilebilecek ve sadece gösterişliyi ile değil aynı zamanda kaliteleri ile de dikkat çeken trend ayakkabı modelleri oldukça uygun fiyatlarla bayanları şaşırtmaya devam edecektir. Bu ayakkabı modelleri arasında ilk olarak spor ayakkabıları yer almaktadır. Spor ayakkabılar hem bayanların hem de erkeklerin vazgeçilmezleri arasında yer alır. Gerek rahatlığıyla, gerek şık ve spor görünümüyle kendisini tercih ettirir.

Spor ayakkabıları içerisinde gizli topuklu olanları yaz aylarında hazırlanan kombinler ile uyum sağlayabilmektedir. Aynı zamanda ayağın oldukça rahat etmesine yardımcı olur. Saatlerce yürüyüş yapılsa dahi ayakları yakmamaktadır. Bu model arasında vizon rengi hemen hemen her elbiseye uyum sağlayabilen bir renktir. Gizli topuğa sahip olan bağcıklı spor ayakkabılar, 2015 yılının trendleri arasında yerini almıştır. Spor ayakkabıları içerisinde diğer bir model de püsküllü rugan ayakkabılardır.  Pek çok farklı renk tonu ile mağaza vitrinlerini süsleyebilen rugan ayakkabılar trendler arasında ilk sırada yer alarak bayanlar tarafından tercih edilmiştir. Ayakkabı modelleri arasında leopar desenli ayakkabıları da kullanmak gerekir. Bu ayakkabılar hem günlük kombinlerde, hem de özel gün kombinlerinde uyum sağlayabildiği gibi; gizli topuk ve dolgu topuk çeşitleri ile de dikkatleri üzerine çekecektir.

Bambi ayakkabılar da bayanlar için dikkat çeken ürünlerden biridir. Bayanlar bu ürünleri yaz aylarında sadece güzel görünmek için değil, aynı zamanda rahat olmak için de tercih etmektedirler ve bu modellere ilgi göstermektedirler. Bambı ayakkabılar, açık ve ince olduğu için ayakları yakmaz ve her kombin ile uyum sağlayabilir. Pek çok farklı renklere sahip bu babetlerile, yazın uygun renklerini üzerinizde taşıyabilirsiniz. 

 
Toplam blog
: 16
: 157
Kayıt tarihi
: 11.03.16
 
 

Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünde eğitimime devam ederken sürekli seyahat etmeye çalışıy..