Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Şubat '07

 
Kategori
Haber
 

Tüm dünya cinsel merkezli toplum oldu..

Tüm dünya cinsel merkezli toplum oldu..
 

· Hollanda’ da çıplaklar için spor okulu...

· Hastanede seks skandalı...

· Sevişme görüntüleri liseli genci yaktı...

· Öpüşürüm de sevişirim de...

· Fuhuş çetesine ‘’Orkide operasyonu’’...

· Barda Taciz

· Liseli, genç kızın doğum yapması, tecavüzü ortaya çıkardı

· En seksi ‘’Misafirler’’...

· ‘’Alternatif tıp diye vajinalarına maydanoz koyalar var’’

· Fuhuş defterinden önemli, isimler çıktı...vs...vs....vs...

Yukarıdaki satırlar son birkaç gündür çeşitli gazetelerin ana sayfa, ana haber başlıkları... Tecavüzler, şantajlar, fuhuş haberleri, hastane gibi olmayacak yerlerde bile yaşanan seks skandalları... Daha buraya yazmadığım dünya ünlülerinin seks ile ilgili haberlerini görüntülerini her gün sayfalarda görmekteyiz ve okumaktayız.

Sadece bu tür haberler, olaylar ülkemiz de değil tüm dünya da yaygın... Toplumsal seks sorunları, seks ve cinsellikle ilgili haberler sürekli basın manşetlerinde. Bu tür haberler, gelişmiş, gelişmekte olan her türlü toplumda, yaşanıyor ve bir şekilde patlak vererek ortaya çıkıyor..

Fakat daha çokm bizim gibi kapalı toplumlarda yaşanan olaylar bunlar sanırım.. Ya aşırı yasaklardan dolayı uyanan meraktan kaynaklanıyor ya da aşırı aleni olmaktan meydana geliyor bu tür olaylar.

Konuşmaya gelince hiç kimsenin tasvip etmediği fakat, tüm toplumlar da kapalı kapılar arkasında aşırı uç noktalarda yaşandığı, bu tip haberler ortaya çıktığında görülüyor ve konuşulanlarla uygulananların birbirini örtüştürmediği görülüyor..

Cinselliğin, seksin içinde olan her türlü olay çoğu toplumda, abartılarla, yanlışlarla ve kişilere zarar verecek dereceye gelerek yaşandığı ortaya çıkıyor.. Acaba bir açlık mı söz konusu..

Sanki tüm dünya cinsel merkezli bir toplum oldu...

Evvelden gizli gizli oluyordu da ortaya rahatça sergilenemiyordu veya yoktu da günümüzde ki rahatlıktan mı bu şekilde patlak vermeye başladı bilinmiyor..

Ezelden beri tabu olarak bilinen seksin, artık yavaş yavaş tabulaştığı kabuktan sıyrılıp çıkması topluma bu şekilde mi yansıyor acaba? .... Konuşulmazdı, ayıptı , gizliydi..

Tabii ki hala çoğu toplumda bu durum böyle fakat bir tarafta yasaklarla, diğer taraf ta tabuluktan sıyrılmaya çalışmakla ortaya bu şekilde daha da artarak toplumsal bir sorun olarak bizlere yansımakta..

Yani tüm dünya da toplumsal bir sorun olarak, seks manyaklığı yaşanmakta sanırım..

 
Toplam blog
: 529
: 3765
Kayıt tarihi
: 29.08.06
 
 

İstanbul'da doğmuşum... Dünyalar tatlısı bir kızım var... Herkesi kolay kolay sevemem... ..