Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Şubat '07

 
Kategori
Mizah
 

Türk mucitleri tanıyalım

Türk mucitleri tanıyalım
 

Tamam otomobili, uçağı, elektriği falan yabancılar buldu. Ama biz Türkler de mucit milletiz. Sadece buluşlarımızı onlar gibi dünyaya tanıtamıyoruz. Ben bu yazımda size büyük Türk mucitlerini tanıtacağım. Hatta tanıtıyorum.

Saffet Balta: Bulunduğu mahallenin belediye çöp varillerinden ikisinin kapagını araklayarak uydu antenine çevirdi. Mucit şu anda bilgisayar klavyesini okey ıstakasına çevirme çalışmalarını sürdürüyor.

Tayyar Kıltüy: Motosiklet motorunu parçalayarak gecekondusuna aspratör yaptı. Mucit şu anda motosikletin sahibinden kaçmakta olduğu için kendisine ulaşamadığımızdan yeni çalışması hakkında bilgi alamıyor ve dolayısıyla bilgi aktaramıyoruz.

Şahabettin Uyuzlar: Hava ile çalışan motor projesi hazırladı. Mucit hava ile çalışan motor projesini gerçekleştirmek için havayı buldu ancak motoru henüz temin edemedi. İmkansızlık işte. Nasıl engelliyor benim mucidimi.

Yakup Sallama: Alkollü olduğu halde alkolmetreye alkolsüz hava üflemenin yöntemini buldu. Mucitin buluşunun sırrını öğrenebilmek için ayılmasını bekliyoruz.

Kanber Nanay: Tenis masasını ikiye bölerek iki okey masası yapan mucidimiz okeye dördüncü bulma çalışmalarını sürdürüyor.

Dursun Tırık: Bira şişesinin dibini kullanarak yeni bir gözlük icad eden mucidimiz ilk kez gözlüğü kendinde denedi. Kamyon altında kalan mucidimiz tedavisi sonrasında çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.

 
Toplam blog
: 179
: 2576
Kayıt tarihi
: 21.01.07
 
 

Barışa ve kardeşliğe inanıyorum. Türkiye'nin yaşadığı tüm sorunların kardeşlikle çözümlenebileceğ..