Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Eylül '08

 
Kategori
Futbol
 

Türkiye:1 Belçika:1 (futbol)

Türkiye:1 Belçika:1 (futbol)
 

Fatih Terim çok başarılı bir teknik adam. Ama Türkiye' de seçim alırken kumar oynamayacaksın. Fatih hoca akşam kumar oynadı ve kaybetti. Akşam maç Şükrü Saraçoğlu’nda idi. Bu maçta en doğru seçim sol kanatta Uğur Boralı oynatması olurdu. Fakat Uğur yerine Fatih hocanın şok bir kararla, Denizlisporlu futbolcu Çağlar’ı maça almıştı. Bu beklenmedik karar hatta bir intihardı. Ama yine de maçta iyi oynasa hiç kimse eleştirmez tam aksine Fatih hocanın çok büyük hoca olduğunu söylenirdi. Uğur hücuma dayalı bir futbolcudur. Formu kötüde olsa bir atak yapıp, bir çalım atıp orta yapabiliyordu.

Çağlar ise Maldonada’nın ilk geldiği hali olarak görünüyor. Adam vurduğu şuttan başka ayağından çıkan top en uzun mesafesi 5 metre idi. Akşam yapılan tek yanlış bu değildi. Ermenistan maçında iyi oynamış bir kazım sahada ilk 11’de idi. Şunu hiç kimse unutmasın ki kazım bir maçta iyi ise diğer maçta kesinlikle kötü oynuyordur. Akşamda onu yaptı onun grafiği inişli çıkışlı. Bir iyi bir kötü oluyor. Bence Kazım’ın yerine şuan Fenerbahçe de formu fena olmayan Burak oynamalıydı. Oda çok güzel ortalar açardı. Akşam ki maçta berabere kalma sebebimiz kanatların çalışmaması idi. Sahada bir tek yıldız vardı, hem sağ kanatta hem sol kanatta arda idi. Maça hiç başlamadan zaten sakatlıklarla boğuştuk, Mehmet aurelio, Hakan balta, Hamit, Nihat bunların yanına daha maçın başında maça fırtına gibi başlayan Tuncay’ın sakatlanması bizi etkiledi. Ama bahanelere sığınmaya gerek yok akşam maçta kötü oynadık.

Onlar duran toptan gol atmadan önce biz 3/5 tane duran top kullandı. Onlar ilk duran topunda golü, ikinci duran topunda Volkan’ın çelmesi ile köşe vuruşu buldular. Saha da sanki Avrupa şampiyonasında 3. olmuş Türkiye yoktu. Biz Belçika genç takımdan oluşuyor, heyecanlanacak diye beklerken bizim takım çok heyecanlandı. Emre’nin rakibine dengesiz girmesi, onunda nedeni hafta içi yaşananlar yüzünden kendine hırs yapması idi. Sahanın en acemi gibi görünenleri ise Mehmet Topal ve çağlardı. Sahanın en formsuz isimleri kazım ve Gökhan gönüldü. Semih’e iyi önlem almışlar iyi markaj yapmışlar sonuçta maçı kaybettik sayılır, bundan sonra ki maçlarda bunları yapmayalım…

 
Toplam blog
: 352
: 3094
Kayıt tarihi
: 02.08.08
 
 

1989’da Aksaray’ın Eskil ilçesinde doğdu. İlköğretimini 2004 yılında Eskil Cumhuriyet İlköğretimi..