Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Haziran '08

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Ücretsiz bakım davetiyesi

Ücretsiz bakım davetiyesi
 

foto Murat Aydemir


Evinizde oturmuş sıcakla boğuşurken dahi tuhaflıklar yakanızı bırakmaz bu ülkede. Garip bir coğrafya, insanlar müthiş yaratıcı. İnsanın yaratıcılığını geliştiriyorlar oturduğu yerde.

Gazete almak için markete gidip geri dönene kadar birileri posta kutunuza bir şeyler iliştirmiş. Merak içinde alırsınız elinize. Mektup çekicidir çünkü, her dönem çekiciliği sürecektir... Beyaz bir zarf, üzerinde hiç bir not yok.

Karanlık merdivenleri çıkıp zarfı açtığımda gülsem mi ağlasam mı durumları ve aynada hayretle izlediğim yüzümün aldığı garip şekil... elimde bir medyumdan gelen ücretsiz bakım broşürü.

Şaşıracak birşey yok canım adam resmen bedavaya tamir ediyor. Öyle her gün de kendini, aileni veya sevdiğini tamir ettirmen mümkün değil çünkü medyum sadece cumartesi ve pazar günleri çalışıyor. Orasını sorma hemşerim medyumun çalışma sitili böyle...

Çok tuhaf memeleket, insanlar üretken!

İşimiz iletişim olunca takılıyoruz böyle şeylere. "Ücretsiz bakım davetiyesi" sloganıyla başlayan bir davetiyeyi eline alıp medyumlara koşturan insanlar vardır elbet fakat hoca biz makine miyiz yahu!!!

Murat Aydemir
 
Toplam blog
: 127
: 902
Kayıt tarihi
: 06.12.07
 
 

Gazeteciliğe az çok bulaşmış, memleket meselelerini ve dünya gündemini takip eden, okuyan yazan b..