Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Yeşil Dokunuş'un Güncesi

http://blog.milliyet.com.tr/yesildokunus

11 Kasım '11

 
Kategori
Güncel
 

Ulusal günlerdeki vatan hainlerinin ayak izleri...

Ulusal günlerdeki vatan hainlerinin ayak  izleri...
 

Bir 10 kasım daha gelip çatmıştı. Sabah Atatürk'ümüzü sayğıyla yad ederek anmıştık. Akşam olduğunda sanki biri beni dürttü ve şu mehşur ergenokon davalarından, balyoz davalarını ortaya çıkaran, her fırsatta hükümetin yaptıklarını onaylayan, askeri adeta öcüymüş gibi gösteren o malum gazetenin bu özel günde ne yaptığını merak ettim. Elimin altında internet duruyordu ve gazete manşetlerini incelemek dakikalarımı almadı. Gördüğüm manzara karşısında hiç de şaşırmadım diyebilirim. Türkiyedeki bütün gazeteler Atamızı bir şekilde anarken, malum gazetede 5*5 cm olsun   atayı hatırlatan bir kutucuk yoktu. İnsan hadi unuttular der dedim. Daha önce basılmış ulusal günlerdeki yayınlara baktım. Sonuçta gördüm ki bu gazete Atamıza ve Cumhuriyete adeta düşman, ne bir hatırlatma ne de bir en ufak yazı...

Bu gazetenin yazarları her fırsatta Cumhuriyetten yana olduklarını, her fırsatta demokrasiden yana olduklarını söylerler. Oysa icraatları bunu tam tersini söylüyor. Malum gazetenin yazarları her fırsatta ordumuza ve Cumhuriyet'imize, Atatürk'müze saldırmakta ve işi daha da ileri götürürek ulusal günlerimizi kutlamamaktadırlar.

Bu gazetenin misyonunu belirtmesi açısından ulusal günlerimizi kutlamaması büyük önem arz etmektedir.  Anca Atatürk'e düşman, ulusal günlerimize düşman bir yayın organı onu anmak istemez dahası Atatürk'ü unutturmak, Türkiye'yi parçalamak isteyen bir zihniyet ulusal günleri kutlamaz.

Gazetenin ortaya çıkardığı balyoz davası, yanında olduğu ve desteklediği ergenekon davası ve de bunlardan önemlisi gazetenin desteklediği iktidarlarla İLİŞKİLERİ HAKKINDA KAFA YORMAK, düşünmek gerek. Ulusal bütünlüğe, orduya, millete düşman olan bir yapının kurduğu ilişkilerin ve bunlar ilişkili olan insanların yaptıkları ve yapacakları açıktır.

Bu yazıyı okuyan arkadaşım, ne kadar büyük bir tehdit altında olduğunun farkında değilsin. Hangi akımdan olursan ol, bu ülkeyi seviyorsan neyin gerçek, neyin doğru olduğun hakkında düşünmen gerekir. Medyada sana gösterilen her şeye kanma. 

29 ekimlerde 10 kasımları anmayan bu zihniyet sana açık açık ben hainim demektir. sana hainliğin belgelerini sunmaktadır. Neye inanırsan inan ama bu konu hakkında kafa yor, ordun için milletin için açılan davaların arkasındaki siyasi yapı ve medya için iş işten geçmeden kafa yor.... 

yazımla alkalı resimleri ve daha geniş bilgiyi web sitemden bulabilirsiniz...

http://yesildokunus.blogspot.com/2011/11/donen-dolaplarn-farknda-olmak-ergenekon.html

 

 
Toplam blog
: 18
: 1779
Kayıt tarihi
: 03.01.10
 
 

Yeşil deyince aklımıza ilk gelen şey doğadır. Yeşil dokunuş yaşadığımız beton yığınların kurtulacak ..