Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Nisan '09

 
Kategori
Futbol
 

Umalım Daum Fener'e "evet" der!

Umalım Daum Fener'e "evet" der!
 

Daum


FB’ den olaylı bir şekilde ayrılan ve ben dâhil pek çok kişinin başarılı bulduğu Alman teknik adam Daum Fener'e "evet" dedi. Kesin bir şey ortada olmamasına karşın ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyerek sizleri basında yer alan haberle baş başa bırakıyorum.

09 Nisan 2009 Perşembe 09:04Almanya'nın büyük spor gazetelerinden birinin iddiası böyle. Kaç yıllık anlaşma yapıldığı, aldığı para bile belli. Kokusu yakında çıkar.. Köln Express’e göre, F.Bahçe gelecek sezon için Dam’la anlaşma sağladı. Aragones’ le sezon sonu yolları ayırması beklenen F.Bahçe’nin eski teknik direktörüne 3 yıllık mukavele önerdiği ve ’evet’ cevabını aldığı öne sürüldü.

FENERBAHÇE'YE SICAK BAKIYOR

DERBİ havasına giren F.Bahçe, Alman medyasına göre şimdiden gelecek sezonun hazırlıklarına başladı.. Köln Express Gazetesi’nin haberine göre, Aragones’ten umudunu kesen sarı-lacivertli yöneticiler Köln ile 2010 yılına kadar mukavelesi bulunan Christoph Daum ile büyük ölçüde anlaşma sağladılar.. Express, söz konusu haberinde “Christoph’un bir yıllık mukavelesi daha var, ancak kulüpte zirveye oynayacak maddi imkanlar olmadığı için rahatsız.. Bu nedenle eski kulübü F.Bahçe’nin teklifine sıcak bakıyor” ifadelerini kullandı...

Ne diyelim hayırlısı. Her şey büyük FB için. Bizler geçiciyiz ama FB daima yaşayacak. Bu yüzden herkes elinden geleni esirgemesin, benim elimden gelen dua etmek.

 
Toplam blog
: 405
: 914
Kayıt tarihi
: 19.04.07
 
 

Okumayı ve kendimce yazmayı severim. Samimi eleştirilere açık biriyimdir. ..