Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Eylül '18

 
Kategori
İstanbul
 

Üniversiteli Gençler İçin Moda Kız Yurdu

Üniversiteli Gençler İçin Moda Kız Yurdu
 

Üniversite sınav sonuçlarının açıklanması ile birlikte İstanbul’u kazanan gençlerde de bir yer, yurt, barınma telaşı başladı. İşte siz sevgili gençler için İstanbul’un hemen hemen merkezinde, pek çok tanınmış başarılı üniversiteye yakın mesafede sıcacık, anne evi gibi bir yurt.

Moda Kız Yurdu Kadıköy merkezde, işletmeci ve mimar bir aile tarafından kurulmuş, sıcacık bir yurt. Bir, iki veya dört kişilik oda seçenekleri, sıcak su ve ev yemekleri seçenekleri ile birlikte sıcacık sohbetler sunan güvenli bir aile ortamını arıyorsanız Moda Kız Yurdu tam da sizlere göre sevgili öğrenciler.

Ailelerin de ilk kez İstanbul’a gönderdikleri çocukları için çok güvenebilecekleri bu yurt pek çok üniversiteye de kısa mesafelerde yer alıyor. Marmara Üniversitesi’ne, Okan Üniversitesi’ne, Doğuş Üniversitesi’ne otobüsle 10 dakika, İstanbul Ticaret Üniversitesi’ne otobüsle 15 dakika, Yeditepe ve Mimar Sinan Üniversitesi’ne otobüsle 15 dakika da, Bahçeşehir Üniversitesi’ne ve Yıldız Teknik Üniversitesi’ne vapurla 20 dakikada, İstanbul Üniversitesi’ne vapur ve tramvayla yarım saatte, Maltepe Üniversitesi’ne otobüsle yarım saatte, ve Boğaziçi Üniversitesi’ne vapur ve otobüsle bir saatte ulaşabiliyorsunuz.

Odalarda kitaplık, her öğrenci için iki kapaklı dolap ve çalışma masasının da bulunduğu yurtta öğrenciler katlardan kablosuz internete de ücretsiz olarak erişim sağlayabiliyorlar. Merkezi ısıtma sisteminin bulunduğu yurtta, etüt odası ve temiz bir yemekhanede çıkan sıcacık ev yemekleri de mevcut.

Yemekhane sabah kahvaltısı için saat 07:15-100 arasında akşam yemeği içinse 17:30-19:30 saatleri arasında açık ve güleryüzü, anne eli değmiş yemekleri ile öğrencileri sıcacık bir ortama kavuşturuyor. Hafta sonu öğrencilerin çoğu evlerine gittikleri için ücrete hafta sonu dahil edilmemiş ancak isteyenler haftasonu kahvaltı ve yemek menülerinden sipariş verebiliyorlar. Mutfakta ayrıca sandviç gibi kantin ürünleri de mevcut. Ayrıca sağlıklı beslenmenin bunca ön plana çıktığı günümüzde, Moda Kız Yurdu yemekleri için seçtiği tüm malzemelerde özellikle kaliteli yağ ve katkı maddesi olmayan ürünler kullanmaya büyük özen gösteriyorlar. Kahvaltılık zeytinleri, salçaları ve baharatları Ayvalık’tan, beyaz peyniri Çanakkale’den, siyah çayı Giresun’dan getirtiyorlar.

Kaliteli bir uyku ortamı sağlayabilmek adına ışıkları 00:30’da kapatan Moda Kız Yurdu’nda 24 saat sıcak su bulunuyor ve aynı zamanda odalar haftada iki gün temizleniyor.

Üniversite hayatınızda önemli bir kilometre taşı olan yaşam alanınıza karar verirken Moda Kız Yurdu’nu es geçmeyin derim. Kayıtlar bugün başlıyor.

İletişim ve kayıt: 0216 541 40 24 / 0541 349 09 06

 

 
Toplam blog
: 34
: 999
Kayıt tarihi
: 22.03.18
 
 

18 Haziran 1985 İzmir doğumludur. İlkokul,ortaokul ve lise öğrenimini Özel Çakabey Koleji'nde tam..