Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ekim '08

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Üzmez'in Kadınları .

Üzmez'in Kadınları .
 

"Olay tarihinden 6 ay sonra verilmiş bir rapor delil teşkil etmez." Nimet Çubukçu, Üzmez ile ilgili böyle söylüyor ve rapora itiraz edileceğini bildiriyor.

50 kadın milletvekili, 30 'u iktidar partisinden. Sadece bir kişi çıkıyor karara itiraz eden. CHP'den Canan Arıtman. Keşke Sayın Nimet Çubukçu daha önce davranıp, hukuken olayın çarpıklığını ve itiraz edeceklerini söyleseydi. Yani illede tepki beklemeden.. Adalet Bakanı da hukukçu (!). Bu garabet serbest kaldığında olaya el koysaydı da biz bu iğrençliği görmek duymak zorunda kalmasaydık.

Fox tv'de ki sözlerini ölene kadar unutmayacağım. "İnancım gereği evlenebilirdim ama evlenmedim.!" İğrenç ötesi, utanç verici ama bir de güzel yanı var. Bunların iplikleri pazara çıkıyor birer birer. "Allahü ekber yat ta geber." diyen, din simsarlarının gerçek yüzlerini görüyor yandaşları. Ama biliyor musunuz ki biz olaya tepki verirken onların camiasında ki erkekler gülüyor o'na. Tıpkı karısı gibi! Sanki 76 yaşında bir erkeğin 14 yaşında bir kızı taciz etmesi yada tecavüz etmesi utanılacak değil gurur duyulacak bir şey. O yaşta adam halâ iş görür vaziyette (!)

İnancından ötürü kapanana saygım sonsuz. Yeter ki inandığı şey doğru olsun. "Doğru bu" diye önüne konulan şeyi araştırıp, sorgulayıp, mantık süzgecinden geçirebilsin. 'Sıkma baş' Şule'nin yarattığı modayı benimseyip, dinimiz bunu emrediyor diyenlere prim yaptırmasın.

Sayın Nimet Çubukçu AKP milletvekili. Günlük yaşamında da şık ve bakımlı. Başı da açık. Şimdi soruyorum böyle düşünen kadınlara; İşte buyrun en müslüman partinizin (!) kadın milletvekili. O başını açmış kâfir olmuyor, erkeklerle omuz omuza çalışıyor kimse ona ses çıkartmıyor da siz neden açınca ya kâfir oluyor ya da kocalarınızdan lâf işitip susuyorsunuz? Halâ ezik , kendini ifadeden yoksun, üzerinde kolaylıkla baskı kurulabilen tek yaratık olarak sizler görülüyorsunuz. Bunu da içinize sindiriyorsunuz. Aksi olsaydı bu Hüseyin Üzmez denilen adamı, seçim zamanlarında olduğu gibi sokaklara çıkar protesto ederdiniz.

Nerdeee.....

 
Toplam blog
: 347
: 1365
Kayıt tarihi
: 31.10.07
 
 

İstanbul 25 Temmuz : /… İşletme tahsil ettim. Özel ilgi alanım olduğu için 2 yıl Psikoloji okudum..