Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Temmuz '10

 
Kategori
Kent Yaşamı
 

Vali Güzeloğlu, başarılı emniyetçilere takdirname verdi.

Vali Güzeloğlu, başarılı emniyetçilere takdirname verdi.
 

Vali Güzeloğlu,ödül töreninin ardından teşkilat mensupları ile fotoğraf çektirdi.


Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 28 personel, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu tarafından 'Takdirname' ile ödüllendirildi.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki törende konuşan Vali Güzeloğlu, Emniyet Teşkilatı’nın, yasalarla kendine tanınmış görev ve yetkileri içinde, hukuka bağlı ve insan haklarına saygı çerçevesinde, milleti ile beraber iç içe çok başarılı hizmetler sergilediğini söyledi.

Takdirname ile ödüllendirilen, ortaya koydukları hem çaba, hem heyecan hem de başarı ölçüsünde öne çıkan personeli bir kez daha kutladığını belirten Güzeloğlu, "Ödüllendirmenin kamu yönetiminde ve buna bağlı süreçte çök önemli ve gerekli olduğunu belirtmek istiyorum. Çünkü özellikle çok büyük fedakarlık ve feragat gerektiren Emniyet Teşkilatında görev yaparken ve her düzeyde kamu görevi icra ve ifa edilirken, böylesi ödüllendirmelerin çalışan tüm personelimiz için hem motive eden hem de onlara cesaret ve güven veren bir yöntem olduğunun özellikle altını çizmek istiyorum. Bugün şüphesiz bu ödüllendirme ile ve devam eden süreçte, hak eden tüm arkadaşlarımızın bu başarılarının da öne çıkarılması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü kamu görevi ve hizmeti ifa edilirken her arkadaşımızın amacı ve her kamu görevlisinin heyecanı bir ve beraber olmaktır" dedi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nün, kısa süre önce 'insanlık suçu' denilebilecek uyuşturucu madde ve buna dönük tanımlar çerçevesinde çok büyük bir başarıya imza attığını hatırlatan Güzeloğlu, "Uluslararası uyuşturucu trafiği ve sevkiyatı anlamındaki bir çerçevede çok büyük bir başarı ile 300 kiloyu aşan eroin hammaddesi ve buna bağlı sokak satıcıları çerçevesinde insanımızı, özellikle gençlerimizi zehirlemeyi amaçlayan suç ve şebekelerine karşı çok başarılı bir çalışma gerçekleştirildi. Ülke çapındaki bu başarının gerçekleştiricisi emniyet mensubu arkadaşlarımızı ödüllendirmekten gurur duyuyorum. Emniyet Müdürlüğümüzün sadece bu alanda değil, kendisine yasalarla tanınmış her alanda, vatandaşlarımızın can ve mal emniyeti, ilin sorumluluk sınırı içerisinde huzur ve güveninin temin edilmesi, her düzeyde vatandaşlarımızın huzurlu bir kentte yaşama isteği ve düşüncesine hizmet eden, halkının her an yanında sosyal ve toplumsal konularda en küçüğünden en büyüğüne kadar ihtiyaç duyulan her anda, toplum ve millet destekli polislik anlayışı ile ortaya koyduğu çök güzel çalışmalar ve projeleri de var. Tüm bunlar aslında bir bütün olarak Emniyet Teşkilatımızın özelde ve genelde kamu yönetimimizin, devlet anlayışımızın temsil edildiği alanlardır. Bu açıdan ortaya konulan özverili, gayretli ve başarılı hizmetleri için tüm emniyet personelini kutluyorum.Başarılarınızın devamını diliyorum." diye konuştu.

Mersin İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz de kamu yönetiminde denetimin ceza olarak algılandığını belirterek, denetimin eğitime yönelik olması gerektiğini söyledi. Cezanın tabiki olması gerektiğini, ancak öncelikli hedefin denetim olması gerektiğini vurgulayan Öksüz, denetimin de eğitime tabi olması gerektiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından aralarında 2 emniyet müdür yardımcısı, 3 şube müdürü ve 2 emniyet amirinin de bulunduğu 28 personele, Vali Hasan Basri Güzeloğlu tarafından 'Takdirname' belgeleri verildi.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..