Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 yıldır  İnsan yaşamı ile doğanın kuralları arasındaki benzerlik, kaos, değişim, kaostan düzene, mutlu hayatı yakalama konusunda denemeler, resim sanatı ve  özellikle genç ressamları tanıtıcı yazılar yazmaktayım. Resim sanatı ve ressamlar ile ilgi yazılarımda düşüncem; sanatseveri bilgilendirmek ve yeterince t..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Kredi kartları ile geçinenler dikkat!

Kredi kartının taraflarını Banka ve kullanıcıları ile sınırlamak mümkün değildir. Ekonomiyi yöneten siyasi otorite kart piyasasını da dentlemek zorundadır. Dar gelirliler kart borçlarını ödeyemeyince bunun yansıması önce kullanıcıları, sonra bankaları ve en sonunda Ekonımiyi yönetecek Devleti etkileyecektir. Piyasanın canlanması adına kart kullanımına sınırlama getirmeyen ve sorunu erteleyen hükümetin suçu kart borcunu ödemeyen bireyden daha fazladır. Yıllardır düzenleme yapmayan hükümet tüm düzenlemeler ile ani frene basınca vatandaş bağırmaya başlamıştır. Bu sorun başka yolla çözülemez. Sorun ekonomik, çözüm de ekonomik olmalıdır.

27 Ağustos 2011 22:08
Hep başkasından beklemek

Bizim genel hastalığımızdır. Güzel bir yazı hazırlamışsınız. Konu hakkındaki yazım aşağıdadır. blog.milliyet.com.tr/umma_hastaligi/Blog/?BlogNo=172425 Saygılarımla

17 Ağustos 2011 17:01
Çakallara dikkat!..

Emperyal yapıya sahip tüm emperyalist güçler hedeflerine ulaşmak için çakalca davranırlar. Hedefe kitlenen çakal her türlü yolu sabırla dener ve sabırla bekler ve hedefine ulaşır. Emperyalist çakallar ; çakal olmadığı halde çakal , kurnaz olmadığı halde kurnaz tilki ve asil olmadığı halde aslan takliti yapmaya hazır ve bunu meslek haline gelmiş yerel işbirlikçilere hileli ve küçük yemler atarak veya düzenlediği kaoslarda onları bir figüran olarak kullanarak hedeflerine ulaşmaya çalışırlar. Etrafınıza bakınız. “ Etrafınızdaki Çakalların farkına varabildiniz mi?”

29 Mayıs 2011 19:29
 
Toplam blog
: 55
: 4036
Kayıt tarihi
: 02.03.09