Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Aralık '15

 
Kategori
Blog
 

Yarın 12 Aralık 2015 Cumartesi İstanbul Taksim Milliyet Blog toplantısına kimler geliyor bakalım?

Yarın 12 Aralık 2015 Cumartesi İstanbul Taksim Milliyet Blog toplantısına kimler geliyor bakalım?
 

Çok önemli isimlerin geldiğini duyunca acaba toplantıyı mecliste mi yapsak diye düşündük. Gelenler değil gelmeyenler sorun olacak; çünkü gelmeyenlerin bizi sevmediğini düşüneceğiz. Toplantımız herkese açık olsa da aile sıcaklığı olsun istiyoruz.

Herkesin de bir mazereti var; kimi hastayım kimi yastayım diyor. Ülkemizin içinde bulunduğu durumu görüyorsunuz burada çok önemli memlekat meseleleri konuşacağız. Saat 14.00 yani 2’de başlayacak ama ne zaman biteceğini Allah bilir. Bu nedenle uzaktan gelenler yorgan döşekleriyle gelsinler.

Bazı yazarlarımızın tırnak içinde güya “münasebetsiz ve gıcık” olmam yüzünden gelmeye istekli olmadıklarını kuşlar söyledi. Ben mi? Büyüklerin ellerinden (benden büyük de yok galiba kendi elimi mi öpecem) küçüklerin ayaklarından öperim.

Kadri Bey mönü falan var demiş ama siz yine nolur nolmaz haşhaşlı katmerlerinizi getirin. Editör toplantıdan sonra bu yazıyı kaldırabilir. Milletin hakkına tecavüz etmeyelim. Ayıp yani bir duyuru yapacağız, bu 12. Yazı. Duyduysa sağır sultan duydu, duymadıysa zaten hiç kimse duymadı. 

Ah bu MB toplantıları yüzünden Kerim Korkut’un başına gelenler! Şükran Okyay hanımefendi benim ismim geçmiyor gelmeyeceğim demiş. Ya ablam senin adın MB yazarlarının yüreğinde. Hadiye hanım gelirim ama şiir okurum demiş. İstersen halı doku ablam, ne gam varlığın yeter. 10 bin tane yazar varmış, hangisini yazayım. 

İşin garip tarafı herkesi çağırır kendim gelmezsem nolur! Ya ben o kadar şansızım ki yeğenimin hamileliği yaklaştı gider tam o saatte doğurur! Yoksa Korkut’u tanırsınız, bugüne kadar çağırıldığı toplantıların en az onda birine katılmıştır evvel Allah!

“Kışta kıyamette ne toplantısı bu, baharı var yazı var…” Putin azıtıyor, belki bir daha vaktimiz olmaz diye düşündük. “Hem Taksim yasak değil mi bize cop mu yedireceksin!”

Tarih: 12.12.2015 Cmts   -   Saat : 14:00 

Mekân: İST -Taksim meydanı AKM yanı Gezi Pastanesi apt kat:1 İktisatlılar evi 

Mönü: Çay kahve servisi vardır. Yemek servisi vardır ama mecburiyeti yoktur.  

GSM: 0 539 914 85 80 - Kadri KANPAK

 
 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..