Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İzmir, 1963 doğumluyum. Dokuz Eylül Üniversitesi İngilizce bölümü mezunuyum ve özel bir şirkette ihracat müdürlüğü yapmaktayım. Güzel sanatların bir çok dalıyla amatör olarak ilgilendim. Son zamanlarda ise bazı yazı ve şiirlerimi internet siteleri aracılığıyla yayınlamaktayım. Felsefe yapm..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Blogların Efendisi

Bir örneği de ülke olarak başımızdaki! Sizin örneğinizdeki daha zeki, diğeri ise akıllı zannediyor kendini!

13 Şubat 2016 02:30
Yeni üyeleri motive ederken dikkat edilecek hususlar

Hala mı bu 50 Euro hikayesi? 2007 den beri sıkılmadın şu teraneden be Culduz? Hatırladım da; mesaj yazmıştım "Sahi mi?" diye, paraya da sıkışıktım, ne heveslenmiştim ama!... Benim için üzüldüğünü söylemiştin, "yalnızca bir ironi" açıklamanın ardından... Çok da smmimi gelmişti üzgünlüğün. Sanmıştım ki başka kişileri de üzmemek adına bir daha aynı ironiyi yapmazsın... Oysa devam ettin. Uyardığımı anımsıyorum, tınmadın! Görüyorum ki hala aynı yerdesin!... Sahi ya neler neler yaşanmıştı; üç-beş aklıma geleni yazayım, malum amme hizmeti! :)

06 Şubat 2016 00:47
Yaşar Nuri ve "Putin'in tırnağı" olmak!

Putin'i üstümüze kimin çektiğini, amacının ne olduğunu da sorgulasanız keşke! Sahi, parmağındaki alyanstan başka mülkü olmayan kişinin (!) sülalesiyle birlikte karun kadar zengin olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Hocam; size eğitimci olmanızdan dolayı değil, namaz ve niyazınızdan dolayı "Hocam" diyorum; sahi hiç mi kafanız karışmıyor? Bu kadar para nasıl edinilir? Edinildi diyelim, hocam, komşusu aç yatarken tok yatmak var mı kitapta? İsraf? Başınızı secdeye koyarken nasıl ki Allah karşısında eğiliyorsunuz, Allah'ın "Hak yeme" demesi karşısında nasıl başınızı dik tutabiliyorsunuz? Merak işte; yoksa "Kula kulluk etmek" diye bir tabirin boşuna olmadığını deneyerek öğreniyor insan.

18 Aralık 2015 05:43
 
Toplam blog
: 1269
: 1343
Kayıt tarihi
: 18.09.07