Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde doğdum. Bir daha da Kadıköy'den ayrılmadım. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Arkeoloji ve Sanat Tarihi Bölümü, Sanat Tarihi Anabilim Dalı'ndan mezun oldum. Bir çok dergi, gazete yazılarımın yanında, internet ortamındaki ciddi sanat-kültür sitelerinde yazılar yazdım. Kendi web sitemde edebi..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 

Bu blog yazarının şu anda bir blog önerisi bulunmamaktadır.

 
Ben de Audi istiyorum...

Çok değerli hocam, önce emekliliğiniz hayırlı olsun. Huzurlu ve mutlu bir emeklilik hayatı diliyorum. Fakat, tüm bu isteklerinize ulaşabilmek için, keşke emekli olmadan önce hükümete karşı bir muhtura yazıp internet sitenizde yayınlasaydınız. O zaman size de dilediğiniz her şeyi armağan ederlerdi. Ama, bu muhtura özde değil sözde olmalıydı. Aradan zaman geçip de size bu muhtura sorulduğunda "Vallahi sarhoşken yazdım"dı derdiniz. Bu konuda "Büyüklerimizden" ders almalıyız. Herşey dilediğinizce olsun. Elbette sizin gibi değerlerin bu ülkeye verdiği büyük hizmetlerin bedeli hiç bir şekilde ödenmez. Çetin Altan'ın bir değerlendirmesi vardı. "Bazı insanlar önemlidir bazı insanlar değerlidir." derdi. Değerli insan olmak gerek, önemlilerin önemi yatsı namazına kadar. Sevgilerimi gönderiyorum.

01 Ağustos 2010 09:48
Hatırdakiler

İlk deneme türündeki yazınız güzeldi. Ne yalan söyleyeyim, anlattıklarınızla sanki ben de anlatılan ortamın içindeymişim gibi geldi bana. Ne zor koşullar altında yaşadık ve büyüdük değil mi? İnsan, bir ömrü geçiriyor ama, bu ömrün kaç zamanlık bölümünde mutlu olabiliyor? Neyse, karamsarlığa gerek yok: "Yeter ki açık kalsın pencere". Güzel denemelerinizi her zaman merakla bekleyeceğim. Sevgi ve saygılarımla.

14 Temmuz 2010 00:28
“Aptal saptal”

Her ortamda illa bir "sap gelip saman gitmeyi" kendisine ilke edinmiş insanlar olacaktır. Onlara aldırış etmeyin diyeceğim ama, her insanın da bir sabrı var. Kendilerini dev aynasında gören cücelere gülüp geçeceksiniz. En güzeli bu. Yazmaya devam. Bundan sonra ben de sizin sadık okurlarınızdanım. (Saygı ve sevgilerimle)

13 Temmuz 2010 11:42
 
Toplam blog
: 278
: 3275
Kayıt tarihi
: 26.05.07