Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Doğayı dinlemeyi, müziği hissetmeyi, kalbimin beni götürdüğü yere gitmeyi ve kendimi keşfetmeyi seviyorum. Bir insanın yaşamda yapacağı en büyük iyiliğin kendini tanımak ve kendine iyi bakmak olduğunu fark ettiğimden beri hayat benim için eskisinden çok daha güzel. Theta Healing Terapisti ve Eğitmeni, ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Dışsal Uyum İçimizde Başlar !

Merhaba, Yazınıza katılmakla birlikte bir noktada aslında farklı da düşünüyorum. Kişi istemediği bir davranışa maruz kalıyorsa, illa ki başkalarına da öyle davrandığı için olmayabilir. Bunun sebebi korkularından da kaynaklanabilir. Örneğin kişinin kendisine özgüveni yoksa, saygızca davranıldığında kendini küçük, aşağılanmış vs. hissediyorsa ilişkilerinde aksine herkese saygılı davranıyordur ki insanlar da bana öyle davransın diye. Fakat korkuları sürekli saygı görmeye odaklı olduğu için de devamlı kendisine saygısızca davranan insanlarla karşılaşıyor olabilir. Sevgi ve saygıyla,

05 Ocak 2012 15:06
Önce, Sen Haddini Bil...

Işın Hanım, Müge Anlı'nın söylemlerini ben de yanlış anladığınızı düşünüyorum. Onun söylemlerinde "oh olsun." gibi şeyler yok. Ayrıca sözlerinde türk-kürt vs. gibi bir kelime de kullanmamış. O sözleri herkes için yorumlayabilirsiniz isterseniz. Her zaman devlete söylenip, yine bir felaket anında devletten, askerlerimizden ve polislerimizden destek beklemiyor muyuz? Kendisinin herkesin bildiği bu gerçeği açıkça dile getirdiğini düşünüyorum. Onu dinlerken değil ama sizin onun hakkında yazdıklarınıza bakınca hakikaten bir nefret, bir kin görüyorum. Bence bir de bu açıdan bakın. Müge Anlı'yı eleştirirken onun kullandığı söylemlerden daha kötü, daha hakaret edici söylemler kullanmışsınız.

30 Ekim 2011 00:12
Müge Anlı ''haklı''

Hüseyin Bey, Kesinlikle size katılıyorum. Ortada bir ırkçı söylem olduğunu düşünmüyorum ve herkesin bildiğini açıkça dile getirdiği için de Müge Anlı'yı tebrik ediyorum. "Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar." diye boşa dememiş atalarımız. Müge Hanım'ın sağ duyulu bir vatandaş olup ülkesindeki gerçekleri özgürce dile getirmesi neden bu kadar olay oldu anlamış değilim. Medyanın ve bu kadar insanın günlerce bu olayı abartıp bir kişinin üzerine yüremesini de hiç yakıştıramadım..

29 Ekim 2011 23:46
 
Toplam blog
: 10
: 1225
Kayıt tarihi
: 03.05.11