Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Aralık '08

 
Kategori
Futbol
 

Yazık oldu Deivid’in golüne

Yazık oldu Deivid’in golüne
 

Konuya uygunluğu


Denizli-Fenerbahçe maçı bana göre beklendiği gibi geçti. Gerçi Denizli son maçlarda çok gol yiyordu ancak Fenerbahçe karşısında diğer maçlarda olduğu gibi kalesini boşaltacağını beklemiyordum. Daha çok savunmada kaldılar ve ani ataklarla gol aradılar. Ancak bunu da beceremediler. İlk yarı yarım bir pozisyon ikinci yarı ise Emre’nin golünden sonra bir pozisyon daha buldular. O da öyle ah vah edecek pozisyon değildi.

Fenerbahçe ise ilk yarı çift ön libero ile oynayarak orta sahayı güçlü tutmaya çalıştı. Tabii bu durum yeterince gol atağı olmasını engelledi. Aragones 56 dk. iki oyuncu birden değiştirerek bu maçı istediğini gösterdi. Nitekim bu değişikliğin hemen arkasından Emre'nin şık şandel dediğimiz bir vuruşla gol geldi.

Benim maçta üzüldüğüm Deivid’in yaklaşık 40 metreden attığı golün sayılmaması. Deivid öyle ani bir şut çıkardı ki yan hakem çizgiye inmekte geç kalınca bu muhteşem gol maalesef kayıtlara gol olarak geçmedi. Gol sayılsa yılın golüne rahatlıkla aday olabilecek bir goldü.

Bir lig maçı daha geride kaldı. Artık akıllar Dinamo Kiev maçında. Fenerbahçe yavaş yavaş form tutuyor. Eğer futbolun sürprizleri olmazsa Fenerbahçe bu maçı da alacaktır.

Ali İhsan Uğuz

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 72
: 2174
Kayıt tarihi
: 11.04.08
 
 

3 Ocak 1958 doğumluyum. S.Muhasebeci Mali Müşavir olarak çalışmaktayım. Edebiyat ve sinema ilgim ..