Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mart '14

 
Kategori
Bilgisayar
 

Yeni Araba Oyunu; WRC Powerslide

Yeni Araba Oyunu; WRC Powerslide
 

Topla 3 farklı rakip ile yarışacağınız oldukça hızlı ve oynaması oldukça kolay yepyeni bir oyun, üstelik yapay zekaya sahip.

WRC Powerslide

 

2 

Multiplayer Özelliği:  Seçeneği ile isterseniz oyuna arkadaşlarınızı davet edin, isterseniz de dünya üzerinde bu oyunu oynayan diğer yarışçılar ile kıyasıya yarışın. Akıcı ve oldukça hızlı araba kullanılan bu oyunda yarıştaki derecelerinize göre pist kazanıyorsunuz veya madalya kazanarak listelerde üst sıralara doğru yükseliyorsunuz.. En iyisi olmak için çok çalışmanız gerekecek.

İşte Size Bir Avantaj
Cloud of Dust özelliğini kazandığınızda rakiplerinizi yavaşlatma şansınız doğacak. Arayı açın listelerde yükselin.


 

1
Yeni arabalar ve hızlı oynanış: Hızlı, oynaması kolay, WRC dünyasına girmenin yepyeni bir yolu: aynı özel bölümde 3 farklı rakibe karşı yarışın! İster yapay zekâya karşı ister multiplayer modunda arkadaşlarınıza karşı oynayın! Yeni arabaların utuşunun keyfini sürün. Hızlanma, fren ve el frenini yepyeni ve akıcı bir şekilde kullanın: hızlı araç sürmek, drift yapmak ya da sıçramak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Ayrıca oyun yapınızı da kendiniz belirleyin: hayalet bir araca karşı, çarpışmayı açarak ya da kapayarak, yolda bulacağınız şaşırtıcı güçlendirmelerle standart bir yarış yapın, ki bu güçlendirmeler kazanıp kazanmamanızı etkileyen en önemli etken olabilir.

 

 3 

WRC lisansı: WRC Powerslide lisanslı bir üründür. Yani WRC Class, Class 2 ve Class 3'ten en sevdiğiniz sürücüyü ve aracı seçebilirsiniz. Yarış üstüne yarış yapın ve sonuçlarınıza göre araçlar, madalyalar ve pistler kazanın! Efsanevi Montecarlo'dan zorlu Sardinia'ya, ne kadar hızlı sürebilirsiniz?

Olağanüstü grafikler ve eşsiz kamera: Yüksek kalitede 3 boyutlu modellemeler, tam bir hız hissiyatı, gerçekçi hava şartları, renkli ve akıllıca stil ve keyfini sürebileceğiniz muhteşem bölümler... Yepyeni yukardan bakış kamerası sayesinde pistin büyük bölümünü ve çevreyi gözlemleyin!

Öne çıkan özellikler
 
En üst seviye kalite!! Muhteşem grafikler!
İçerik ve oyun ömrü açısından inanılmaz fiyat!
Heyecanlı ve hızlı oynanış
4 kişinin aynı pistte yarıştığı muhteşem multiplayer modu

 
Toplam blog
: 80
: 2949
Kayıt tarihi
: 13.01.13
 
 

Tuncay Takmaz 1975 yılında Şişli İstanbul'da doğdu. Bugüne kadar 27 kişisel sergi açtı, çok sayıd..