Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Tarım, hayvancılık ve çevre alanlarında araştırmalar yapmaktayım. Türkiye'de bu alanlarda daha yapılacak çok şey olduğuna inanıyorum. Yalnızca atıklarımızı değerlendirerek ve yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelerek bile kalkınabileceğimizi savunuyorum. Çalışmalarım bu doğrultuda profesyonel anlamda devam etmektedir. İn..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Kadın kısmı 40 yaşına geldiğinde...

Bir de tüm bunları 20'li yaşlardayken düşünebilseniz, dünya ve ilişkiler ne güzel olurdu kimbilir. Sevgiler.

09 Aralık 2012 16:12
İslam aleminin GDO'ya olumlu yaklaşımı netleşiyor

vermenizi isterdim. Bu yüzden, sizin gibi bir bilim adamının bu yaklaşımı beni hayal kırıklığına uğratmıştır. Umarım görüşünüz değişir ve halkınızın, köylünüzün, çiftçinizin yanında yer alır GDO'lu ürünlere karşı bizler gibi dimdik ayakta durmayı başarabilirsiniz. Saygılarımla.

02 Aralık 2012 13:22
İslam aleminin GDO'ya olumlu yaklaşımı netleşiyor

zaman mevcuttur. Ayrıca, yine biliyoruz ki, örneğin bir zararlıya karşı geliştirilen bir GDO'lu ürün, bir süre sonra o zararlıya karşı durabilme özelliğini yitirmektedir. (Bu kanıtlanmıştır!). Dünyadaki açlığın asıl sebebi, dünya kaynaklarının yeterince eşit dağıtılamamış ve özellikle de bilginin az gelişmiş toplumlardan saklanmış olmasıdır. Biz, tüm bu GDO tezgahının, az gelişmiş toplumları tohum sömürgesi haline getirerek daha da ezmek onları bu mali yükün altında yok olmaya mahkum etmek olduğunu çok iyi biliyoruz. Çözüm, "kendi GDO'lu tohumlarınızı ürünlerinizi kendiniz geliştirin" önerisi kesinlikle değildir! Çözüm, "doğal olan tarım ve hayvancılıktır." Bu konuda gelişmiş Batılı kapitalist ülkeler açıkça çiftçilere yalan söylemektedirler. Çünkü doğal olmayan her ürün artırıcı unsur yanında bir takım olumsuz etkiler de getirmektedir. Bu etkiler ya hemen ya da orta vadede mutlaka ama mutlaka ortaya çıkmaktadır. Yazınızda GDO'lu tarım ve hayvancılığın yaratacağı olumsuzluklara da yer

02 Aralık 2012 13:21
 
Toplam blog
: 18
: 4051
Kayıt tarihi
: 14.11.06