Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ocak '16

 
Kategori
Güncel
 

Yetmedi mi milletin anasını ağlattığınız!

Yetmedi mi milletin anasını ağlattığınız!
 

HER ZAMAN AYNI GARİBAN EVİ.


O kadar çok şey varki içimde dökmek istiyorum dilimin ucunda parmaklarımı klavyenin tuşlarına dokunsam hepsi dökülüverecek gibi ama hepsini dökemiyorum.                                    

6 ay öncesine kadar ülkemde ne hortlayan terör vardı ne her gün şehit haberi geliyordu.  Ne olduya 7 haziran seçimlerinden sonra oldu. Sayın seçili büyüklerimiz seçim sonuçlarını beğenmemiş olacaklarki koalisyon kurmayı bile tenezzül etmeden seçim kararı aldılar ve bu kararın ardından meydanlara döküldüler.

 Neydi istedikleri: 400VEKİL!!!!!!!!!!!!!!!!  

7 Hazirandan sonra şehit haberlerini her gün ama her gün aldık. İmam yanıldı şehit haberleri yanılmadı. Ne dedi seçilmişlerimiz; eğer şehit haberleri istemiyorsaniz, çocuklarınız issiz,aşsız kalmasin itiyorsanız, güven ve istikrarlı bir ülke diyorsanız 1 kasimda bize 400 vekil verin çözelim demedilermi? Dediler 1 Kasimda halk yine bu nutukları kanıp oyunu size verdimi verdiiiiiiiiiiiiiiii. Sorun nedir? gelmişiz 2016 ocak ayına ve hala bizim gencecik fidanlarımız şehit olmakta geride onlarca baba kucağından mahrum kalan bebeler bırakmaktalar.  Milletin anasi ağlıyor, eşi ağlıyor, bebekleri ağlıyor kısacasi millet olarak ağlıyoruz ağıtlar yakıyoruz. Umurunuzdamı seçilmiş büyüklerim. Hiç sanmıyorum eğer umurunuzda olsaydı tek başınıza iktidara geleli iki ay oldu ve umrunuzda olsaydı bu iki ay kısa bir sure değil çözüm bulurdunuz. Öyle ya gelen şehitler  villalardan saraylardan değil gariban evlerin çocukları öyle değilmi? Ağlayanlar ağıt yakanlar seçilmiş büyüklerin anaları,eşleri,çocukları değil. Tabiki umrunuzda değil? Sizler değil;  millet olarak bizler ağlıyoruz,bizim ağıtlarımız yüreklerimizi yakıyor.    

Tutturmuşunuz bir başkanlık  sistemidir gidiyor. Böyle giderse kime başkanlık yapacaksinız. Ülkemde huzur yok, güven yok  ortalık kan gölü millet olarak bizim içimiz kan ağlarken hala başkanlık diyorsunuz ya; bırakın başkanlığıda siz önce bu milletin güvenli ve huzurlu ortamını geri verin çalışmalarınızı yeni anayasa ve başkanlık sistemine odaklamayı bırakında elinizi taşın altına koyun ve ne gerekiyorsa onu yapın. Bu millet size oyunu verip seçtiyse sanırım bizim beklentimiz ve tek eksigimiz başkanlık sistemi veya anayasa  filan değildir. Bizim güvenli ve huzurlu bir vatana ihtiyacımız var.  Bu gömlek dar diyenler bu gömlek size dar değil bol bile gelir. Yeterki siz giymesini bilin yakışıp yakışmadığını millet olarak biz karar verelim. 

 
Toplam blog
: 173
: 568
Kayıt tarihi
: 15.01.10
 
 

Kamuda çalışıyorum, dünyalar tatlısı üç tane yavrum var. Burda bulunmamın sebebi hayatı sizlerle ..