Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Şubat '12

 
Kategori
Güncel
 

Yılın altın adamı ödülü Köy KOOP Genel Baaşkanı Yıldız'ın

Yılın altın adamı ödülü Köy KOOP Genel Baaşkanı Yıldız'ın
 

KÖY KOOP GENEL BAŞKANI VE BURDUR BİRLİK BAŞKANI YAKUP YILDIZ


YILIN ALTIN ADAMI ÖDÜLÜ

Türk Time 2011 Altın Adam Ödülüyle Meclis Ajans’ın Hizmet Adamı Ödüllerine Yakup Yıldız layık görüldü.  Köy Koop Genel Başkanı Yıldız, ödüllerini 30 Ocak tarihinde Ankara Sögütözü'ndeki Şahane Ankara Salonu'nda ve 27 Ocak tarihinde de Ankara Sürmeli Otel’de düzenlenen törenlerle aldı.

EN İYİ SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ ÖDÜLÜ

Köy Koop Genel Başkanı Yıldız, Meclis Ajans'ın 9. yılında, Türkiye'ye hizmet edenleri ödüllendirme çalışması kapsamında, Yılın En İyi Sivil Toplum Örgütü ödülüne layık görüldü. Ödül, 27 Ocak Cuma günü saat 14.30'da Ankara Sürmeli Otel'de düzenlenen törenle verildi.

Ödül verdikleri arasında, yılın devlet adamı, siyasetçisi, milletvekilleri, bürokratları, valileri, belediye başkanları, işadamları, gazetecileri, televizyon muhabirleri ve sanatçılar olarak seçilenlerin de bulunduğu Meclis Ajans, ödül vereceği kişileri, elektronik postalar, mektuplar ve anket çalışmalarıyla belirledi.

TÜRK TIME ALTIN ADAM ÖDÜLÜ

Aynı zamanda her yıl geleneksel olarak verilen TÜRK TİME ALTIN ADAM ödülleri 2011 yılı için Köy Koop Genel Başkanı ve Burdur Birlik Başkanı Yakup Yıldız’a Ankara Söğütözü’ndeki Şahane Ankara Salonu’nda düzenlenen törenle verildi. Altın Adam Ödülü, Yılın Hizmet Adamı Ödülü ismini taşımaktadır. Altın Adamlar Ödülü, ülkesi ve halkı için başarılı ve gayretli çalışmalara imza atan, örnek mücadelelerle toplum un takdirini kazanmış siyasetçi, işadamı ve kitle örgütü önderlerine verilmektedir.

TÜRK TIME ONUR BELGESİ

Türk Time Dergisi, ayrıca Başkan Yıldız’a, “Sayın Yakup Yıldız, Köy Koop Genel Başkanı, 2011 yılında yaptığı, ülkesi ve halkı için gösterdiği gayretli çalışmalara ve başarılara imza atan, örnek mücadelesiyle takdirini kazanmış, siyasetçi, işadamı ve sivil toplum kuruluşlarının liderlerinin ödüllendirildiği Altın Adamlar Ödül Töreninde, Yılın Hizmet Adamı ödülüne layık görüldünüz” ibaresi yeralan Onur Belgesi de verdi

 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..