Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Nisan '09

 
Kategori
Basketbol
 

Yine Galatasarayı ezdik(68-64)

Yine Galatasarayı ezdik(68-64)
 

Lady'lerin zaferi


Geçen senenin şampiyonu Fenerbahçe bayan basket takımı bu sene Türkiye liginde finale çıktı.

Geçen sene Galatasarayı eleyip şampiyon olan lady’ler, bu sene de yine Galatasarayı yenip finale çıktılar. Normal sezonda her iki maçta da sarı-kırmızılaları dize getiren sarı lacivertliler durumu 2-0’a getirmek için sahaya çıkmışlardı. Antrönörümüz Haydar Kemal Ateş sahaya yedek basketçileri çıkarınca Galatasaray farkı açmıştı. Hocamız sonradan uyandı ve Fenerbahçe’nin asıl basketçileri olan: Birsel Vardarlı, Sutton Brown, Powell’ı kadroya aldı. . Söylediğim bayanlarla oynarken daha etkili bir Fenerbahçe ortaya çıkıyor. Fenerbahçe’nin asıl kimliği ortaya çıkıyor. Şunu da söylemek istiyorum. Ajavon o kadar iyi bir basketçi değil. Bütün kaderini üçlüğe bağlamış. Ama attığı üçlüklerle Galatasarayın kaderini yazdı. Birsel Fenerbahçe’nin Alex’i. Erkek Baskette 2 Alex var. Solomon ve Mrsiç’tir.

Fenerbahçe seriyi 2-0 yaptıktan sonra 3.maça da Fenerbahçe’nin antrönörü gene yedeklerle başladı. Nevriye bazen iyi bazen kötü. Galatasaray durumu 2-1’e getirdi. 3.maçtan Galatasaraylılar ümitliydi. Bu maçta kimi zaman farkı açtı Galatasaray kimi zaman da Fenerbahçe farkı kapattı. Arada sırada Galatasaraylı basketçilerin heyecanlanması ve aceliliği yüzünden Fenerbahçe sayılar buldu. Fenerbahçe’li basketçiler de çok kolay turnikeler kaçırdı.

Çekişmeli giden maçı Fenerbahçe 68-64 aldı. Hepimizi sevindirdi. Kötü giden günlerin ilacı adeta Galatasaraydır.

Futbolda kaybederiz Galatasaray imdata yetişir. Her yerde Galattasaray kötü günün dostu olmuştur.

Şimdi finalde Samsun veya Mersinle karşılaşacağız. Bu maçın rehavetine kapılmadan o serileri de kazanıp adımız tekrar şampiyonluğa yazdıralım.

Sezon sonunda koç’umuzu tekrar gözden geçirmek gerek. Gerekirse yabancı getirsinler.

Yazacak bir şey kalmadı. Fenerbahçe’nin bizi daha çok güldürmesi dileğiyle...........

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..