Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Mayıs '09

 
Kategori
Futbol
 

Gündem

Gündem
 

Normal olarak Spor haberlerini takip etmek zor geliyor. Her gün yeni bir şeyler ortaya çıkıyor. Şu gündeme de biz bakalım. Kısaca değinelim. Bakalım ne olmuş diye?.

Haftasonu Beşiktaşla Fenerbahçe arasındaki maç hakkında:

Beşiktaş bu kez bizden avantajlı;çünkü haftasonu Fenerbahçe defanssız, orta sahasız, forvetsiz sahaya çıkarken, Beşiktaş da tam kadroyla ve ligde almış iyi sonuçlarla karşımıza çıkacak

Beşiktaş, Fenerbahçeyi 3 yıldır yenemiyormuş:

Aslında buna 5 sene diye bakmalıyız. 5 senedir Beşiktaş’ı yendiğimizde, siyah beyazlıları lig kupasının dışına atıyoruz.

Fenerbahçe’de 17 Mayıs Günü Başkanlık seçimi yapılacak:

Her şeyden önce bu seçimin de düzeyli olacağını zannediyorum. Seçimden önce kürsü de iyi konuşan başkan adayları başkan olur. İşin özeti bu.

Muhalifler, seçim günü Aziz Yıldırımı ‘’sportif başarı’’ yok diye eleştireceklermiş.

Muhalifler burda yaşarken biz nerde yaşıyorduk galiba. Sportif başarı yok diyenelere: Bayan basketi kim 2000’li yılların en iyi takımı yaptı? Erkek basket takımını 2 sene şampiyon yapan kim?. 3. sene de şampiyonluğa götüren kim? Futbol takımını kim 5 senede zirvede tuttu?

Aragones Uğur Boral’a sarılmış.

Devid ile Uğur arasındaki kavgada Uğur haksız çıkartılmıştı. Devid ile Uğur arasında daha önce de kavga olmuştu. Yumruk yumruğa girmişlerdi. Devid ile Alex barış mesajları verirken, Devid ve Uğurun barıştıklarını görmememiz çok ilginç. Bu ikisi arasına kara kedi girdi galiba.

Aragones Ankaraspor karşısında çok iyi oynadıklarını söylemiş.

Allahım neydi günahım bunları getirdin başımıza. Kesin bizimle dalga geçiyor. Türkiye’ye gelen yabancılardan her zaman bir antikalılık öğreniyoruz. Bir zamanlar Fenerbahçe’nin antrönörü Zico da rakip oyuncuyu bize övüyordu.

Galatasaray Hasan Şaş’a jubile teklifi yapmış.

Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Futbolcu zaten kendisi bilir ne zaman bırakacağını. Büyük ihtimalle Galatasaray yönetimi başımızdan git de nereye gidersen git demek istiyor Hasan Şaş’a.

Aziz Yıldırım ve Yıldırım Demirören biraraya gelmiş.

Herhalde kendi aralarında kupa paylaşımı yapmayacaklar. Yapmazlarda. Fenerbahçeliliğin özünde ittifak yapmadan kazanılan şampiyonluklar yatar. Kendi kültürümüze ihanet etmeyiz.

Trabzonspor da Ersun Yanal istifa etmiş.

Ersun Yanalın Türk Milli takımından ayrılma sebebi Fenerbahçeli oluşuydu. Tahminimce Trabzonspor’dan ayrılma sebebi de Fenerbahçe’li olması. Fenerbahçe li olmak demekki suçmuş. Bu ne kompleks’tir kardeşim ya.

Trabzonspor’un basket takımı 2.ligten 1.lig’e çıkacakmış.

Tabiki diğer klüplerimizinde amatör branşlara ağırlık vermesi gerekir. Yoksa Fenerbahçe hariç Galatasaray ve Beşiktaşın salonlarına bundan sonra hiç seyirci gelmez, gelmiyor da zaten.

Antrönör kıyımına da bir göz atalım.

Bir zamanlar Fenerbahçe için çok antrönör değiştiriyor derlerdi. Şimdi Beşiktaş ve Galatasaray da da aynı dert’ten var. Gülme komşuna gelir başına hesabı. Son 5 yılda Fenerbahçe 3 hoca değiştirmiş , 3 şampiyonluğu var. Galatasaray 7 hoca değiştirmiş 2 şampiyonluğu var . Beşiktaş 4 hoca değiştirmiş hiç şampiyonluğu yok.

Benden bu kadar. Şimdilik bunları bulabildim mönümüzden. Yanlışımız olmuşsa affola, sizlere kolay gele....

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..