Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Aralık '08

 
Kategori
Güncel
 

Yine şehit haberi var...

Yine şehit haberi var...
 

En son birimiz yalnız kalır, son kurşununuda sıkar, pençeleriyle parçalar düşmanı, düşecekse öyle dü


Şehitler Ölmüyor


Her biri Anadolu’mun dağlarında gezen birer kurttur. Kurteniği kurt olur derler dedelerimiz. Bin yıllık Türk vatanının gök gözlü bekçileri onlar. Bin yıldır bu dağlarda kurt onlar. Asaletleri kanlarından, adaletleri atalarından gelir. Ne geri adım atmayı bilirler, ne de aman dileyene zulüm etmeyi. Asker yatağı kara toprakta uyurlar ana kucağı sıcaklığında, bir lokma ekmeğe şükrederler. Anaları başka başka çağırırlar, biz Mehmet deriz. Baba ocağında ne yaptığına bakmaz, asker ocağında her biri yırtıcı birer kurtolurlar. Atalarından, tarihlerinden mirastır bu genler onlara. Onları kurt yapan, damarlarında akan kandır. Vatan Anadolu’dur, canlarından azizdir. Kanları vatanı sular, besler, korur, yeşertir, büyütür. Anadolu onlara güvenir, onlar Anadolu’ya… Her bir karış toprağı için düşen nice canlar, onu daha büyük yapar. Daha öz, daha biz yapar.


Onlar, tarihte en çok korkulan, en çok nefret edilen, en çok düşmanı olan, en az anlaşılmış, an yüce, en eski, en kültürlü soyunu bekçileri. Onlar, tarih yapanların izinde, adı adaletle bir anılmışların soyundan, çağlar açıp kapatanların torunları, yedi düvele boyun eğmeyenlerin evlatları.


Siz mi onlara pes ettireceksiniz?? Siz mi vatanlarında birkarış toprak alacaksınız? 5000 senede kuramadığınız devleti kurtlarımızın dağlarında mı kuracaksınız? Siz mi bayrağımızı indirecek, atalarımızın emanetine tecavüz edeceksiniz. Ekmek veren eli ısırana it derler. İt eniği it olur. Sürünüzebir kurt yeter. Biz her birimiz, hain itleri parçalamak için hazır birerkurduz. Salyanızın tek damlası, kutsal Anadolu’mun topraklarına değmesin diyegök oluruz gürler, yer ile bir olur dünyanızı dar ederiz, boran olur, tufan olur, bu toprakları size dar ederiz. Biz sadeceÇanakkale’de 253 bin şehit verdik bu vatan uğruna. Göz diktiğiniz her karıştoprakta milyonlarca şehidin hakkı var. Vatana kurban onca şehidin hakkını sizeteslim eder mi sandınız bu yiğitleri. Anadolu’mun en çorak toprağı bile bana uğrunda düşenleri hatırlatır… Bizde ne vermeye bir karış toprak var, ne debuna müsaade edecek babayiğitler.


Biz bu vatanda sizede yer açtık, yaşamanıza müsaade ettik, sizi bizden ayrı tutmadık, siz bize ihanet ettiniz. Hakkınızı alıyorsunuz, alacaksınız. İçimizdeki hainlere rağmen, hamilerinize rağmen, çakallığınıza rağmen biz 10 bin yıllık Türk ‘üz. Teslim olmayız.

Kalanlar kadar, düşenlerde bekçisidir bu vatanın…

 
Toplam blog
: 8
: 656
Kayıt tarihi
: 19.12.08
 
 

Hava soğuk, kış bastırmış, gece karanlık...sene 1980, aylardan Ocak, 6'sını 7'sine bağlayan gece gün..