Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Kasım '21

 
Kategori
Güncel
 

YOK MU?

Bazen , okumuş, üniversite bitirmiş insanlar öyle gaflara imza atıyorlar ki. Pes doğrusu ! Cumhuriyetle yönetilen Elhamdülililah Müslüman bir ülkeyiz.  Ve bu özgürlüğümüzü önce Yüce Allah'a (c.c) sonra da başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere atalarımıza borçluyuz. 

Bir T.C vatandaşı hem Yüce dinine bağlı hem de  Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk' ü sevemez mi ? Her 10 Kasım günü başta Atatürk olmak üzere tüm şehit ve de gazilerimize 3 ihlas ve de 1 Fatiha Suresi  okuyamaz mı ?

Kimi ben müslümanım der kötü zanda bulunur. Kimi de ben Kemalist'im der haşa dinimize küfreder. Bu arada iki yüzlü basın da kötü zanda bulunanı manşetine taşır. Fakat  haşa dinimize küfreden sözde Kemalist den de hiç bahsetmez. Adeta dilini yutar. 

Benim Dadaş Dedem Dursun nasihatlerinde hep şunu derdi : '' Oğul iki sese iyi kulak verin. Biri Ezan Sesi. Bir diğeri  İstiklal Marşı . Ezan Sesi'ni duyduğunda davete icabet et. İstiklal Marşı'nıduyduğunda olduğun yerde taş kesil.'' 

Dadaş oğlu dadaş dedem Çanakkale ve İstiklal Harbi'nde canından can , kanından kan vermiş Gazi bir Erzurumluydu. Her fırsatta da Atatürk 'ten bahseden beş vakit namazını kılan dini vecibelerini yerine getiren Yüce Allah (c.c) ve Peygamberimiz H.z Muhammed Mustafa (s.a.v )  aşığı bir insandı.

Demem o ki bir müslüman hem Atatürk'e saygı duyup hem de dinine hürmet gösteremez mi ? Dini görevlerini yerine getiremez mi ?

Ahmet İdris PİLAS - Varoş Çocuğu !

 

 
Toplam blog
: 193
: 183
Kayıt tarihi
: 09.05.08
 
 

1957 Erzurum doğumluyum. 1982 -9 Eylül Üniversitesi   İktisadi veTticari Bilimler Fakültesi   Maliy..