Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ekim '09

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Yorulmak & yorgunluk, doygunluktur keyiftir.

Yorulmak & yorgunluk, doygunluktur keyiftir.
 

İnsan bedeni enerji üretmek ve tüketmek dengesiyle çalışan biyolojik bir sistemdir. Bu sistemin biyolojik bir saati olduğu ve beyninin bu saati iyi yönetmekle bedensel verimlilik başarısına ulaşılabileceği anlaşılmaktadır. 

İnsan yüklendiği ürettiği enerjiyi tüketemezse sistemin dengesizleştiği ve prüz üretmeye başladığı anlaşılmaktadır.

İnsanın psikolojik ve biyolojik rahatsızlıklarının temelinin enerji (yetmezliğinin-fazlalılığının) dengesizliğinin olduğunu gözlüyorum.

Çok farklı enerjiler üreten insan bedeni ve beyni bu enerjileri tüketerek varoluş amacına ulaşır ama bir insanın hangi enerjiler ürettiği konusunda bir test veya analiz sistemi-merkezi olduğunu bilen var mı?

Bir hammalın bir amelenin bir çöpçünün günlük faaliyetinde harcadığı enerjiyle yaşadığı veya beyin faaliyetiyle üreyen yorgunlukla yaşanan derin uyku insan için önemli ilaçtır.

Bedeni ve beyni yeterince yorulmayan insanların bedensel ve beyinsel prüzler üretmesi kadar olağan birşey olabilir mi?

Bir kaç gündür bedensel ve beyinsel yorgunluk üreten çalışma şartlarındayım; gece erkenden yatıyorum sabah erkenden uyanıyorum ve boş zamanım kalmadığından blog yazmaya fırsat bulamıyorum ama aceleyle bu blogu da yazmadan edemedim.

İnsan bedeninin bedensel, beyinsel, cinsel analizlerinin yapılabileceği sistemler ve merkezlerin oluşması arzusuyla; ürettiğiniz enerjileri tükettiğiniz, cinsel doygun sağlılıklı keyifli yaşamlar dileğiyle...

 
Toplam blog
: 617
: 1221
Kayıt tarihi
: 03.12.07
 
 

Her kesimi anlama ve kabullenme bilincimle; her kişinin asgari yaşam şartlarına sahip olabildiği,..