Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Zevkler ve renkler tartışılmaz demişler. Herkesin zevki kendinedir tabii. Göreceli bir kavramdır zevk. Fakat yine de kendi zevkimce birşeyleri yorumlayacağım, kitap, film, mekan, ne olursa. Belki de bir çeşit tanıtım sayfası bile olabilir bu. Eleştiri ve yorumlara da her zaman açığımdır. 78'de Çorum'da doğdum, Bursa'da oku..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Recm, kadına saygıdan

Aklıma hiç bir zaman "şükür ki ordumuz var" diyeceğim gelmezdi günün birinde... Küçüktüm o zamanlar, babam "darbe ülkeyi en az 50 yıl geriye götürür" demişti. 1500 yıl geriye gitmektense ben 50 yıl geriye gitmeyi tercih edecek hale geldim. Şimdi 29 yaşındayım ama 2 yaşında ülkemin yaşadığı o koşullara dönmesini bile isteyebiliyorum, düşünebiliyor musunuz? Diri diri gömülerek taşlanmaktansa, darbeyi dilemem cahillik sayılır mı sizce?

16 Şubat 2008 15:02
Eyvah! Erkekler iktidarını kaybetti

Aysun Hanım, merhaba, Yazınızla ilgili her tür yorumu çekinmeden, sıkılmadan, bunalmadan yayınlamanız bile, sizin saygıdeğer bir hanımefendi olduğunuzu gösteriyor bence. Sabrınız için tebrikler. Ben bu kadar sabırlı olmadığım için bu tip şeylerden hep uzak durmaya çalışıyorum. Yoksa ruhum daralıyor, 'hepsini' bir kaşık suda boğasım geliyor. Boşverin, siz yazmaya devam edin. Sevgiler.

22 Aralık 2007 14:57
Haksızlık mı?

Ben de, mesela kafanın dışındaki şeyler için değil içindeki şeyler için uygulanan yasakların kaldırılmasını istiyorum. Mesela Erdoğan'ın, sırf kafasının içindeki şeyler yüzünden öldürülen insanların ailelerini arayıp da "Sizin çocuğunuz son oldu, bundan böyle bu tip şeyler olmayacak, siz yandınız ama başka aileler yanmayacak" demesini ve bu dediğini gerçekten uygulamasını istiyorum. Daha neler istiyorum neler.....

30 Kasım 2007 21:28
 
Toplam blog
: 10
: 1642
Kayıt tarihi
: 05.09.07