Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mart '13

 
Kategori
Futbol
 

Yürekler Göztepe için attı

Yürekler Göztepe için attı
 

internetten alıntı...


Türkiye’deki futbol dünyası kavramında; sadece üç- dört- beş büyükler ya da Süper lig değil öneme haiz olan olgu. Bank Asya’sı, 2. ve 3. ligleri ve maddi imkânsızlıklarla pençeleşen ama ayakta durmaya çalışan Anadolu takımları. Bal liginde, süper amatörde veya amatör liglerde top koşturan, çabalayan ve ter döken futbolcuları ve de teknik adamları ille de taraftarlarıyla bir bütündür futbol dünyası. Elbette, gençleri, yıldızları ve de minik sporcuları da göz ardı etmemek gerekir. Ya da alt yapıları ve futbol okullarını.

Geçtiğimiz (17 Mart 2013) Pazar günü, İzmir’de, İzmir’in tarihi derbilerinden biri vardı. Göztepe ve Karşıyaka spor kulüpleri arasında.

Maçın dakika dakika dökümünü veya kritiğini yapmak gibi bir yanılgıya düşmek niyetinde değilim. Zira bu işin uzmanları gerek yazılı basında, gerekse görsel medyada işleyecekler bu konuyu.

Maç doksan dakika(artıları saymazsak), top yuvarlak.

Maçın hitamında, elbet biri galip gelecek, ya da yenişemeyip, beraberlikle bitecek.

Nitekim bu kez gülen taraf Göztepe ve taraftarı oldu. Maç Göztepe’nin 3-2 galibiyetiyle son buldu.

Esas vurgulamak ve sizlere yansıtmak istediğim, her ne şart da ve koşulda olursa olsun, hangi ligde top koşturursa koştursun; her dem ve daima Göztepe âşıklısı muhteşem taraftarın, takım sevgilerini, yüreklerindeki coşkuyu ve aşkını anlatabilmek.

İstisnasız, her bir maçı görsel bir şölene çeviren ki birçok futbol takımının özlemini çektiği, bu olağanüstü taraftarın bu zorlu derbi maçında; Göztepe’ye olan aşklarını sergileyen görüntülerini içeren videoyu yazımın alt kısmına ekledim.

Seyrettiğinizde, satırlarımda eksik kalan ya da anlatmakta kelimelerin yetersiz kaldığı bu sevgi selini daha iyi duyumsayacağınızdan eminim.

Tebrikler Göztepe…

Tebrikler Muhteşemler…

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=JPbBy6fjuy4

http://www.youtube.com/watch?v=EwP4hUkrA74

 

Ayşen Arslangiray Kura

 

 

 
Toplam blog
: 533
: 1375
Kayıt tarihi
: 14.11.10
 
 

Aydoğdu; kızgın güneşinde Ağustos'un, sararmıştı altın sarısı başaklar. Kırlangıçların göç dansın..